Haydar hoca kurtarılamadı

Gümüşhane’den bir Haydar Tomakin Hoca geçti…

Haydar hoca kurtarılamadı

Gümüşhane eğitim camiasının çınarlarından Haydar Tomakin, 9 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini bugün sabaha karşı kaybetti.

Vücuttaki en büyük damar olan ve kalpten direk çıkarak tüm organlara temiz kanı taşıyan "ana kan hattı" olarak nitelendirilen aort damarı yırtılan Tomakin, 27 Şubat günü evinde fenalaşmasının ardından ambulans helikopterle Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiş ve burada ciddi ameliyatlar olmuştu.

Yoğun bakım servisinde tedavi gören Tomakin, bugün sabaha karşı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Gümüşhane'nin eğitim çınarlarından birisi olan ve uzun yıllar Mareşal Çakmak Öğretmen Lisesinde (Sosyal Bilimler Lisesi) Türk Dili Edebiyatı öğretmeni olarak ve yöneticilik yaparak çok sayıda öğrenci yetiştiren, son olarak da Halk Eğitimi Merkezinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan 55 yaşındaki Tomakin, bugün saat 15.00’da Kemaliye Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Güzeller Mahallesi Mezarlığında toprağa verilecek.

2 çocuk babası Haydar Tomakin Hoca’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kadir GÖK
Kadir GÖK - 4 yıl Önce

“İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn” Yattığın yer nur, Mekanın Cennet olsun sayın Hocam. Beraber görev yaptığımız 4 yıllık süre zarfından bir idareciden çok kişilerin makamı ve mevkisi ne olursa olsun gösterdiğin arkadaşça tavır ile hafızama kazındınız. Eğitimin insandaki karşılığının adıdır. Haydar TOMAKİN, büyüklere saygı ve küçüklere sevginin adıdır, Haydar TOMAKİN ve İNSAN olmanın adıdır Haydar TOMAKİN. Hep sevgi ile hatırlanacağından kuşkum yok. Verdiğin sınırsız emeklerine karşılık İnşAllah bizlere hakkını helal etmişsindir. Yerin doldurulamaz güzel insan. Nur içinde yat.

Bünyamin CİĞERCİ
Bünyamin CİĞERCİ - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşAllah. Gerçekten çok üzüldüm. Varsa hakkım, helaldir. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin

İsmail HAYAL
İsmail HAYAL - 4 yıl Önce

Can garip gönül suskun tarifsiz büyük acı,
Bir beşikten mezara herkes birer kiracı.
Ne var ise bırak geri hem de taht ile tacı,
Ölüm gelir zamansız ölmeden ölmek gerek.

Biz razıydık. Rabbim mekanını Cennet eylesin Haydar Tomakin hocam.

Cevdet Aydın
Cevdet Aydın - 4 yıl Önce

Öğretmen Lisesinde hem Edebiyat, hem de sınıf öğretmenimizdi. Kendisinden Edebiyat bilgisinin yanında sevgi, saygı, dürüstlük, doğruluk, çalışkanlık, adanmışlık, birlik ve beraberlik, vatan, millet, bayrak sevgisi .... daha saymakla bitmez değerler öğrendim. Hakkını helal et hocam. Mekânın cennet olsun inşAllah.

Ümit Yıldız
Ümit Yıldız - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşAllah. Gerçekten çok üzüldüm. Varsa hakkım, helaldir. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşAllah...

Serkan Açıkel
Serkan Açıkel - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Bayram Kundak Şiran Eski Milli Eğitim Müdürü
Bayram Kundak Şiran Eski Milli Eğitim Müdürü - 4 yıl Önce

Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet ruhu şad olsun camiaya başsağlığı diliyorum.Peygamberimize komşu ol güze insan.Bayram Kundak

Ahmet tuncay
Ahmet tuncay - 4 yıl Önce

Allah c.c rahmet etsin .Gümüşhane ye çok emeği geçti. Çok öğrenci yetiştirdi.Görevine bağlı sorumluluk duygusu içerisinde ömrünü tamamladı. Takdiri ilahi. Genç yaşta gitti. Allah Yakınlarına sabırlar versin.


SIRADAKİ HABER