İşte Final'in SBS Sırrı

SBS sınavında öğrencilerinin başarısı ile dikkat çeken Gümüşhane Final Dergisi dershanesi, elde edilen bu başarının sırlarını açıkladı.

İşte Final'in SBS Sırrı
SBS sınavında öğrencilerinin başarısı ile dikkat çeken Gümüşhane Final Dergisi dershanesi, elde edilen bu başarının sırlarını açıkladı.

Final Dergisi Dershanesi SBS Koordinatörü Ersan Meydan, SBS hazırlık çalışmaları süresince öğrencilerle bilimsel anlamda bire bir ilgilendiklerini belirterek ilk olarak öğrencilerin akademik seviyelerini belirlediklerini ve her öğrenciye durumuna uygun bir çalışma planı uyguladıklarını söyledi.

Bu planların genellikle kısa vadeli haftalık planlar olduğunu, böylelikle öğrencinin planını uygulama yetisinin kazanmasının sağlandığını kaydeden Meydan, “Öğrencilerin çözemedikleri sorularla ilgili konuları mutlaka tekrar anlattık. Akademik öğretim süreçleri yanında, öğrencilerle sportif ve eğitsel etkinliklerde bulunarak onların moral motivasyon bakımından hazır bulunuşluklarını en üst seviyeye çıkarmayı hedefledik.  Hiçbir öğrencimizi dışlamadık; her öğrencinin öğrenebileceği ilkesine sıkı sıkıya bağlı kaldık. Bol sayıda deneme sınavı yaparak öğrencilerin ulaştıkları akademik seviyeyi gözlemledik ve bu sınavlar sonunda yaptığımız konu analizleri doğrultusunda gerekli tedbirleri aldık. Başarının vazgeçilmez unsurlarından biri olan velilerimizle sürekli olarak işbirliği içinde olduk. Öğrencilerimizin psikolojik durumlarını gözlemleyerek onlara özellikle özgüven kazandırıcı rehberlik süreçlerini gerçekleştirdik.  Öğrencilerimize çözmeleri için, ev ödevi tarzında sorular verdik ve bunların takip sürecini gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz SBS hazırlık sürecinde bol kaynakla desteklenmiştir.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2013, 00:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER