İzcilik kulübünden Çimenli Kanyonunda serinleten yürüyüş

Gümüşhane İzcilik Doğa Spor Kulübü, 16 sporcu ile Kelkit Çimenli Kanyonu'nda heyecan dolu bir yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi. Doğaseverler, kanyonun eşsiz manzarası ve soğuk suyun keyfini çıkardı.

İzcilik kulübünden Çimenli Kanyonunda serinleten yürüyüş

Kelkit Çayının doğduğu noktalardan birisinde gerçekleştirilen etkinliğe 16 sporcu katılırken katılımcılar kanyonun eşsiz manzarasını keşfedip, doğayla iç içe unutulmaz anlar yaşadı.

Kanyonun en üst noktasından başlayan etkinlikte sporcular kanyonun muhteşem manzarasını izleme fırsatı buldu. 

Ardından kanyonun en altındaki jakuzi diye isimlendirilen küçük göllerde sıcak havada soğuk suyun keyfini yaşayan sporcular araçla ortadaki kanyona ulaştıktan sonra çay ve istirahat molası verdi.

Orta ve en alttaki kanyonda yaklaşık 3 kilometrelik zevkli ve eğlenceli bir yürüyüş gerçekleştirilen macera severler etkinliği tamamladı.

Gümüşhane İzcilik Doğa Spor Kulübü Başkanı Ercan Küçüköner, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Etkinliğe katılan tüm macera sever sporculara teşekkür ediyoruz. Hepsinin ayağına, emeğine ve yüreğine sağlık. Bu tür etkinlikler hem doğa bilincini artırıyor hem de sporcularımıza unutulmaz deneyimler yaşatıyor."

Küçüköner önümüzdeki hafta sonu da Şiran'da gerçekleştirecekleri çadırlı kamp etkinliğine tüm doğaseverleri davet etti. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER