Jandarma kadınları bilgilendirmeye devam ediyor

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaz aylarında kentin yüksek kesimlerinde yapılan tüm faaliyetlerde kadına yönelik şiddetle mücadele farkındalık etkinlikleri düzenliyor.

Jandarma kadınları bilgilendirmeye devam ediyor

Son olarak önceki gün “Şehitlerin yolunda” projesi kapsamında Kürtün ilçesi sınırlarındaki Kabaktepe Şehitliğinde düzenlenen programa katılan kadınlara yönelik bilgilendirme çalışması yapıldı.

Gümüşhane Valiliğince gençlerin mili ve manevi değerleri tanımaları için başlatılan proje kapsamında Karadeniz’in Çanakkale’si sayılan ve Harşit savunmasının önemli duraklarından birisi olan Kürtün ilçesindeki Kabaktepe Şehitliğinde gerçekleştirilen programa katılan Jandarma ekipleri genç kadınlara broşür dağıttı, telefonlarına KADES uygulaması kurdurdu.

Etkinlikte İl Jandarma Komutanlığının Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele faaliyet planında yer alan şiddet mağdurlarının korunması ve güçlendirilmesi ile toplumsal farkındalığın artırılması amacıyla KADES uygulaması hakkında katılımcılara bilgilendirme yapılıp telefonunda KADES uygulaması olmayan kadın katılımcıların telefonlarına uygulamayı indirmeleri sağlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER