Kale Oto Radyatör’den Kale köyündeki okullara destek

Gümüşhaneli hemşehrimiz Kale Oto Radyatör Sanayi ve Ticaret A.Ş sosyal sorumluluk projeleri kapsamında merkeze bağlı Kale köyündeki Kale Koçkaya İlkokulu ve Kale İmam Hatip Ortaokulu’na bilgisayar, spor malzemesi ve müzik aletleri yardımı yaptı.

Kale Oto Radyatör’den Kale köyündeki okullara destek

Düzenlenen törenle gönderilen malzemeler okul yönetimi ve öğrencilere teslim edilirken, etkinliğe katılan İl Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, yapılan yardımların eğitime büyük katkı sağlayacağını belirterek Kale Oto Radyatör’e teşekkür etti.

Bu tür yardımların sadece öğrencilerin akademik başarılarını değil aynı zamanda toplumsal dayanışmayı da güçlendiren önemli projeler olduğunu ifade eden Doğan, “Kale Oto Radyatör, eğitim hayatına yaptığı bu katkıyla öğrencilerimizin daha modern teknolojiye erişmesini sağladı. Ayrıca, spor malzemeleri ve müzik aletleriyle onların fiziksel ve ruhsal gelişimlerini desteklemek gibi önemli bir adım attı. Şirketin bu örnek davranışı, bizlere ne denli büyük bir toplumsal sorumluluk bilinci taşıdıklarını göstermektedir” dedi. 

Konuşmasında teknolojinin eğitimdeki önemine dikkat çeken Doğan, “Teknolojiyle donatılmış sınıflarda eğitim alan çocuklarımız, daha donanımlı bireyler olarak geleceğe hazırlanıyor. Spor malzemeleri ve müzik aletleri ise onların hem bedensel hem de ruhsal gelişimlerini destekleyerek, sağlıklı ve yaratıcı bireyler olmalarına katkı sağlıyor. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Eğitime ve öğrencilere olan desteklerini sürdüreceğini ifade eden Kale Oto Radyatör firması yetkilileri de bu yardımların hem eğitim kalitesini artıracağını hem de öğrencilerin sosyal gelişimlerine katkı sağlayacağını ifade etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER