Karne hediyeleri Ülkü Ocaklarından

Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, cuma günü karnesini alacak öğrenciler için sürpriz bir program hazırlayarak çocuklara çeşitli hediyeler verecek.

Karne hediyeleri Ülkü Ocaklarından

Ülkü Ocakları İl Başkanı Sadık Coşkun, 2023- 2024 eğitim yılını tamamlayan binlerce öğrencinin 14 Haziran Cuma günü karne heyecanı yaşayacağını hatırlatarak, Ülkü Ocakları olarak çocukların karne heyecanına ortak olacaklarını söyledi.

"Çocukların karne hediyelerinin Gümüşhane Ülkü Ocakları’ndan"

Fatih Parkında cuma günü düzenleyecekleri programla 10.00-17.00 saatleri arasında karneleriyle gelen tüm öğrencilere çeşitli hediyeler vereceklerini kaydeden Coşkun, "Karnelerini alan öğrenci kardeşlerimizin sevinçlerine ortak olmak istedik. Bu nedenle karnesiyle gelen öğrencilere çeşitli hediyeler, sürpriz oyuncaklar vereceğiz. Ayrıca Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezimizin hazırladığı Türk büyükleri okuma kitapları, bilgi akını, Odak 2023 yazılımı ve yüz boyama gibi hediyelerimiz var" dedi.

Karnesi güzel olan ilk 50 kişiyi de Sema Doğan Yaşam Alanında çeşitli eğlenceler düzenleyeceklerini ifade eden Coşkun, "Ülkü Ocakları Gümüşhane il başkanlığı olarak Türk gençliğinin her zaman her koşulda yanındayız" diye konuştu.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER