Karpuzlu’ya Gümüşhaneli Kaymakam

Aydın’ın Karpuzlu ilçesinin yeni kaymakamı Gümüşhaneli hemşehrimiz Semanur Kalkan oldu.

Karpuzlu’ya Gümüşhaneli Kaymakam

Aydın’ın Karpuzlu ilçesinin yeni kaymakamı Gümüşhaneli hemşehrimiz Semanur Kalkan oldu.

Daha önce Ayvacık Kaymakam adaylığı görevinde bulunan Kalkan, Karpuzlu’ya giderek görevine başladı. 

Kalkan’ın İncirliova Kaymakamı Canan Hançer Baştürk’le birlikte Aydın’da görev yapacak ikinci kadın kaymakam olduğu öğrenildi.

Gümüşhane’nin Köse ilçesinden olan Kaymakam Semanur Kalkan, iki dönem Köse ilçesi Belediye Başkanlığı yapan merhum Muhittin Kalkan’ın torunu olduğu öğrenildi.

Sosyal medya hesaplarında fotoğrafı paylaşılarak yeni görevinde başarı dileklerinde bulunulan Kaymakam Kalkan için “Köse ilçemiz eşrafından olup iki dönem Köse Belediye Başkanlığı yapmış olan Merhum Muhittin Kalkan Başkanımızın torunu, Aydın ili Karpuzlu ilçesine atanması bir Gümüşhaneli olarak bizleri mutlu etmiştir. Hizmetlerinde başarılar kariyerinde yükselişler bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
METE HAN
METE HAN - 4 yıl Önce

Nereden nereye....Bir zamanlar türban gericiliktir diye ortalığı karıştırmaya çalışıyorlardı.Ne oldu ülke mi yıkıldı.Ne güzel şimdi başörtülü öğretmenlerimiz,doktorlarımız,polisimiz,savcımız,hakimlerimiz,komutanımız var.Kaymakamımıza başarılar dilerim.Allah yolunu açık etsin.

Gamzede
Gamzede - 4 yıl Önce

Dünya ve ahiret makamları helal olsun.Layıktır,şayestedir.Özümüzü yansıtan hanımefendi görontüsüyle Müslüman Türklerin ve özelde biz gümüşhanelilerin gönlünde taht kurdu..Canı gönülden tebrik ve dualar.Ek dilek,Bayburt Valiliği muradımızdır.(Gümüşhane olmuyorsa..)

SIRADAKİ HABER