Kaya teşekkür etti

Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya, Gümüşhane ve bölge için büyük önem arz eden “Çayır, Mera ve Yem Bitkileri” panellerine katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Kaya teşekkür etti

Gümüşhane Valiliği himayelerinde, Gümüşhane Üniversitesi, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) işbirliğiyle gerçekleştirilen “Çayır, Mera ve Yem Bitkileri” konulu panel serisi Merkez, Kelkit, Köse ve Şiran ilçelerinde gerçekleştirilmişti.

Panellerin başarıyla tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Kaya, “Özellikle, Gümüşhane Valimiz Alper Tanrısever’e, Gümüşhane Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e, bu panelin baş mimarı Prof. Dr. Halil Yolcu’ya, Prof. Dr. Özlem Önal Aşcı’ya, Prof. Dr. Önder Canbolat’a, Prof. Dr. Selim Şen’e, Dr.  Öğr. Üyesi Fevziye Bekar’a, Gümüşhane İl Tarım ve Orman Müdürü Dr. Ahmet Mesut Kıraç’a, Şiran İlçe Tarım ve Orman Müdürü Kurtuluş Halep’e, İspir Hanımeli Kadın Kooperatifi Başkanı İpek Merve Coşkun’a, Kelkit İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Şen’e, Köse İlçe Tarım ve Orman Müdürü Veysel Soydaş’a, İspir İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ebru Ulusoy’a, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz’a, Şiran Belediye Başkanı Baki Kara’ya, İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun’a, ŞİDEF Gümüşhane İl Temsilcimiz Şafak Çelik’e, programa katkı sağlayan CEKA Mühendislik ve Beton Yapı Elemanları Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Kan’a ve Celepciler Beton Yapı Elemanları Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Celepci’ye minnettarız.
Bu tür etkinliklerin, bölgemizdeki tarım ve hayvancılığın gelişmesine katkı sağlayacağına inanıyor, gelecekte de benzer organizasyonlarda bir araya gelmeyi temenni ediyoruz” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2024, 08:47

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER