KEGİAD'dan Duran'a Veda Yemeği

Kelkit Genç İşadamları Derneği (KEGİAD) Yönetim Kurulu, görev süresi dolan Belediye Başkanı Muammer Duran için veda yemeği düzenledi.

KEGİAD'dan Duran'a Veda Yemeği
Kelkit Genç İşadamları Derneği (KEGİAD) Yönetim Kurulu, görev süresi dolan Belediye Başkanı Muammer Duran için veda yemeği düzenledi.

Asım Baba Lokantasında düzenlenen veda yemeğe AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müşaviri Yusuf Özgün, Kelkit Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Çetin Kaya, D Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Engin Doğan, KEGİAD yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yemekte konuşan KEGİAD Başkanı Selçuk Demir, Başkan Muammer Duran’ın Görev süresi boyunca Kelkit halkına değerli hizmetler verdiğini ve Kelkit’e önemli katkılarının olduğunu belirterek, yaptığı hizmetler için Başkan Duran’a plaket takdim etti.

Başkan Muammer Duran ise KEGİAD’a nazik davetinden ve plaketlerinden dolayı teşekkür ederek, KEGİAD’ın Kelkit’te STK’lar adına yeniden bir yatırım ruhu oluşturduğunu söyledi. Duran, birileri tarafından küçük görülen bu girişimin zamanla daha da büyüyeceğini belirterek, 10 yıl boyunca yaptığı hizmetlerden bahsetti. Özellikle yeni sanayi sitesinin kısa süre içerisinde yapılıp sanayici esnafın daha iyi şartlarda işlerini yapacağı bir ortamın oluşacağından bahseden Duran, hayvancılığın da öneminden bahsederek, yeni yapılan hayvan pazarının Kelkit’te adeta bir hayvan pazarından ziyade hayvan borsası oluşturacağını belirterek bunun Kelkit için önemli bir ekonomi döngüsü oluşturacağını söyledi ve KEGİAD üyelerinin bu konuya eğilmelerini arzu etti.

Haberin Kaynağı: Sinan Demir - www.haberkelkit.com

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2014, 19:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER