Kelkit’te feci kaza: 1 ölü

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde motosiklet ile hafif ticari aracın çarpıştığı trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kelkit’te feci kaza: 1 ölü

Dün ilçeye bağlı Atatürk Mahallesi 17 Şubat Bulvarı üzerinde Gümüşhane istikametine hareket halindeki Emrah S. Yönetimindeki 34 EMG 605 plakalı hafif ticari araç ile Halis Zorlu (46) yönetimindeki 69 AF 655 plakalı motosiklet henüz belirlenemeyen bir sebeple çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Halis Zorlu ve kazada hafif yaralanan araç sürücüsü Emrah S. ile araç içerisinde yolcu olarak bulunan küçük yaştaki Ömer S.’nin ilk müdahalesini yaptıktan sonra Kelkit Devlet Hastanesinde tedavi altına aldı.

Ağır yaralı Halis Zorlu ise buradaki ilk müdahalesinin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Motosiklet sürücüsü Halis Zorlu burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada hayatını kaybeden ve Kelkit Belediyesi personeli olduğu öğrenilen Zorlu'nun cenazesi yarın öğlen namazına müteakip ilçeye bağlı Yeşilpınar köyünde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER