KGK İl Temsilciliğinde bayrak değişimi

Kuruluşundan beri Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Gümüşhane İl Temsilciliği görevini yürüten Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü, görevini Ebuzer Yapar’a devretti.

KGK İl Temsilciliğinde bayrak değişimi

Önümüzdeki süreçle alakalı yeni düşüncelerinin olduğunu ve bu süreçte daha fazla zamana ihtiyacı olduğu gerekçesiyle il temsilciliği görevini Ebuzer Yapar’a devrettiğini kaydeden Sezai Köprülü, “Artık Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti bölgemizde ve ülke genelinde kabul görmüş Cemiyetler arasında yer alıyor. Bu sebeple, doğal olarak özellikle bölgemizden bazı beklentiler hasıl oldu. Anadolu Basını gibi ilimiz basını da herkesin malumu olduğu üzere zor bir süreçten geçiyor. Şahsımda bir gazete sahibi ve Cemiyet Başkanı olarak sorunlarımızın çözümü için görevim gereği daha fazla sorumluluk almam gerekiyor. Bu sebeple Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Gümüşhane İl Temsilciliğini uzun yıllardır yol arkadaşlığı yaptığım değerli arkadaşım Ebuzer Yapar’a devrediyorum. Kendisinin ilimizi ve ilimiz basınını layıkıyla temsil edeceğine olan inancımla başarılar diliyorum” dedi.

Yeni KGK İl Temsilcisi Ebuzer Yapar ise “Sezai Başkanla uzun yıllardır süren bir yol arkadaşlığımız ve dostluğumuz var. Aynı gazetede çalıştık, yıllardır Cemiyette beraber görev yapıyoruz. Küresel Gazeteciler Konseyi üyeliğimizde aynı süreçte başladı. Basınımızın yaşadığı sorunların çözümüne ilişkin birlikte çabalar sarf ettik. Bundan sonra da katkı sağlamak için elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Beni İl Temsilciliğine layık gören Genel Başkanım Sayın Mehmet Ali Dim beye ve Cemiyet Başkanımız Sayın Sezai Köprülü’ye teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER