Ara
Gümüşhane
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,0786 %0.24
44,2997 %0.2
4.150,62 % 0,32
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Kral’ın Etiler’den Avrupa’ya uzanan lezzet yolculuğu

Kral’ın Etiler’den Avrupa’ya uzanan lezzet yolculuğu

Gümüşhane’nin asırlık lezzeti pestil ve kömeyi Türkiye’ye tanıtan ilk marka olan Kral Pestil-Köme, 50 yıllık tecrübesiyle sektörde öncü rolünü sürdürüyor. 5 yıl önce İstanbul’un en prestijli semtlerinden Etiler’de açılan şube, sadece Gümüşhanelilerin değil, geniş bir müşteri kitlesinin ilgisini çekerek pestil ve kömeyi lüks segmentte konumlandırmayı başardı.

1787
Gösterim

Kalite ve inovasyonu bir araya getirerek global bir marka olma yolunda hızla ilerleyen Kral Pestil-Köme, geleneksel tatları dünyaya tanıtmaya devam ediyor.

Etiler şubesinin sahibi Kayahan Büyükbayraktar, süreci şu sözlerle anlattı: "Bu işe başlarken birçok kişi ‘Etiler’de pestil yenmez, bu iş burada tutmaz’ dedi. Bize Gümüşhanelilerin yoğun olduğu semtlerde açmamız gerektiğini söylediler. Ama biz en kaliteli ürünü, en prestijli noktada sunmak istedik. Ürünümüze inandık ve doğru stratejiyle ilerledik. Bugün geldiğimiz noktada, sadece gurbetçilerin değil, Avrupa halkının da uğrak noktası haline geldik."

Glutensiz ve Şeker İlavesiz Ürünlerle Sağlıklı Alternatif

Kral Pestil-Köme’nin geleneksel tatları modern tüketiciyle buluşturma misyonunu sürdürerek glutensiz ve şeker ilavesiz yeni ürünlerini de piyasaya sunduğunu kaydeden Büyükbayraktar, bu yenilikçi yaklaşımın sağlıklı beslenmeye önem veren tüketicilerden büyük ilgi gördüğünü, ayrıca markanın yeni ambalaj ve kurumsal kimlik çalışmalarının geleneksel lezzetlere çağdaş bir dokunuş katarken, Kral’ı sektörde farklı bir konuma taşıdığını söyledi.

Özellikle yurt dışından artan taleplere dikkat çeken Büyükbayraktar, “Son yıllarda yalnızca Türkiye’den değil, Avrupa’nın farklı ülkelerinden de ciddi bir talep alıyoruz. İngiltere, Fransa gibi ülkelerde pestil ve kömeye olan ilginin arttığını görüyoruz. Geleneksel lezzetlerimizi uluslararası arenada daha güçlü bir noktaya taşımayı hedefliyoruz” dedi.

"Kaliteden Ödün Vermek, Sektörü Geri Götürür"

Yalnızca satış odaklı bir marka olmanın ötesinde, sektörün gelişimi için de önemli bir misyon üstlendiklerini kaydeden Büyükbayraktar, sektörde kalite standardının korunması gerektiğine vurgu yaparak üreticilere şu mesajı verdi: "Tüm pestil-köme üreticilerine fiyattan daha çok kaliteye odaklanmalarını tavsiye ediyorum. Ucuza mal ederek kalitesiz ürün üretmek, bizi geriye götürür. Kaliteden kaçmamak gerekiyor. Biz Kral olarak her zaman öncü olmak ve sektörü ileri taşımak istiyoruz. Kaliteli üretim yapan herkesin kazanacağına inanıyoruz."

Büyükbayraktar, pestil ve köme lezzetini ülkenin ünlü isimleriyle buluşturduklarını da sözlerine  ekledi.

Kral’ın Etiler’den Avrupa’ya uzanan lezzet yolculuğu 1
1 / 7
Kral’ın Etiler’den Avrupa’ya uzanan lezzet yolculuğu 2
2 / 7
Kral’ın Etiler’den Avrupa’ya uzanan lezzet yolculuğu 3
3 / 7
Kral’ın Etiler’den Avrupa’ya uzanan lezzet yolculuğu 4
4 / 7
Kral’ın Etiler’den Avrupa’ya uzanan lezzet yolculuğu 5
5 / 7
Kral’ın Etiler’den Avrupa’ya uzanan lezzet yolculuğu 6
6 / 7
Kral’ın Etiler’den Avrupa’ya uzanan lezzet yolculuğu 7
7 / 7
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *