Küçük: Yaraları en kısa zamanda saracağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, pazartesi günü gerçekleşen sel felaketinin yaralarının en kısa sürede sarılması için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını söyledi.

Küçük: Yaraları en kısa zamanda saracağız

Yaptığı açıklamada kent merkezi, Pirahmet Köyü ve Tekke Beldesi mevkiinde yoğun yağış sonucu sel felaketi meydana geldiğini hatırlatan Küçük, “İlimizdeki sel felaketinin haberin aldıktan sonra olay yerindeki yapmış olduğumuz tespitlere göre şu ana kadar can kaybı olmadan sadece maddi zarar meydana gelmiştir. İlimiz genelinde DSİ ekipleri, İl Özel İdare ekipleri, AFAD ekipleri ve Belediye ekiplerimiz başta olmak üzere heyelan ve sel felaketinin olduğu yerlerde gerekli çalışmaları sürdürmektedir. Merkez İlçemizde belediyemiz ekipleri ve iş makineleri ile temizlik çalışmalarına devam etmektedir” dedi.

Şiddetli yağışlar sonucunda ortaya çıkan sel ve heyelan olaylarına karşı yaşanan doğal afetin etkilerini en aza indirebilmek adına meslek odalarının ve konunun uzmanlarının bilgi ve birikimine mutlaka başvurarak merkezi ve yerel yönetimlerin üzerine düşen görevlerini yerine getirmesi gerektiğinin altını çizen Küçük, “Bu bağlamda; bizlerde ilimiz için gerekli olan sağlıklı altyapı politikaları ve altyapı yatırımlarını Ankara’da yakından takip ederek, akılcı yatırımları bir an önce hayata geçirilmesi adına gerekli çalışmaları başlatacağız. Bölgeye kısa sürede ulaşarak çalışmalara başlayan bütün çalışma ekiplerine, Jandarma ve Emniyet güçlerimize göstermiş olduğu özveriden dolayı teşekkür eder. Sel felaketinden olumsuz etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunar. Mağdur olan vatandaşlarımızın her daim madden ve manen yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum” diye konuştu.
 

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER