Kupa avcılarına bir kupa da Ülkü Ocaklarından

Katıldıkları her yarıştan kupalarla dönen Gümüşhane’nin kupa avcıları Gümüşhane Off-Road Kulübü (GÜMOFF) bu kez Gümüşhane Ülkü Ocaklarından kupa aldı.

Kupa avcılarına bir kupa da Ülkü Ocaklarından

Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı, geçtiğimiz haziran ayında Akçakale mahallesinde özel olarak hazırlanan pistte yapılan ve büyük bir ilgiyle takip edilen Gümüşhane 2’nci Geleneksel Doğa ve Off Road Festivali’nin ardından Gümüşhane Off Road Kulübü’nü (GÜMOFF) ziyaret etti.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Sadık Coşkun, beraberindeki heyetle 30 ilden 110 aracın katılımıyla şölen havasında gerçekleştirilen ve Gümüşhane’nin tanıtımına büyük katkı sunan etkinliğin ardından GÜMOFF Başkanı Recep Şahin ve Başkan Yardımcısı Alper Akçay’ı, Sema Doğan Yaşam Alanı yanındaki Go-Kart işletmesinde ziyaret etti.

Yaptıkları başarılı etkinlikler ve bugüne kadar katıldıkları tüm yarışlardan kupayla dönmeleri nedeniyle “Kupa avcıları” olarak nitelendirilen GÜMOFF’u başarılarından dolayı tebrik eden Coşkun, “Kupa avcılarına Bir Kupa da Ülkü Ocaklarından” diyerek hazırladıkları kupayı GÜMOFF ekibine takdim etti.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Coşkun, “Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak 2.Geleneksel Doğa ve Off Road Festivalinde Gümüşhanemizi en iyi şekilde tanıtan GÜMOFF ekibine teşekkür ediyorum. Düzenlenen festivalde ev sahibi olduğu için yarışmalara katılmayan GÜMOFF’a Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı olarak kupa serilerini bozmamaları için ve bu güzel festivali düzenledikleri için kupa avcılarına bir kupada bizler verdik. Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı olarak bu gibi programları yaparak Gümüşhanemize katkıda bulanan herkesin yanındayız. İnşallah bundan sonra da Gümüşhanemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir” ifadelerini kullandı.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER