Kürtünlüler Derneğinden ziyaretler

Geçtiğimiz günlerde resmi olarak kuruluşunu yapan Kürtünlüler Derneği Yönetim Kurulu Kürtün ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi 

Kürtünlüler Derneğinden ziyaretler

Dernek Başkanı Kemal Şükrü Sevindik, yönetim kurulu üyeleri Murat Koca, Faruk Ünlü, Turgut Kır, Şaban Çakmak ve Kürtünlüler Platformu kurucu üyesi Mutlu Sevindik'ten oluşan heyet Kürtün Kaymakamı Okan Dağlı, Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat ve Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut'u makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerle ilgili bilgi veren dernek başkanı Kemal Şükrü Sevindik, “Resmi olarak kuruluşumuzun hemen ardından önce Kürtün’den başlayarak merkezi ve yerel yöneticilere bir dizi ziyaret ile bilgilendirme yapmak ve ortak hareket alanlarımızı tespit etmek istiyoruz şeklinde bir yol haritası belirlemiştik. Yol haritamızın ilk adımı olarak Kürtün Kaymakamı Sayın Okan Dağlı, Kürtün Belediye Başkanı Sayın Ahmet Kanat ve Özkürtün Belediye Başkanı Sayın Yakup Turgut'u makamlarında ziyaret ederek derneğimiz, Kürtün ve Kürtünlüler üzerine istişare ve görüş alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerimiz çok sıcak ve samimi bir ortamlarda geçekleşti. Bizler derneğimizin tanıtımı ve planlarımızı paylaşma imkanı bulurken kaymakamımız ve başkanlarımızın değerlendirmeleri ve tavsiyelerini dinleme imkanı bulduk. Gayet başarılı ve verimli ziyaretler oldu. Bundan sonraki adım olarak ta yine daha önce açıkladığımız üzere il merkezindeki merkezi ve yerel yöneticilere bir dizi ziyaret ile bilgilendirme yapmak ve ortak hareket alanlarımızı tespit etmek ardından ise şehir merkezindeki STK’lara aynı türden ziyaretler ile tanışmak, dayanışma ve birlikte hareket zemini tesis etmek istiyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER