Kuzey Afrika turizm acente temsilcileri Gümüşhane’de

Doğu Karadeniz Kalkına Ajansı (DOKA) tarafından bölgenin tanıtımı çalışmaları kapsamında Fas, Cezayir, Tunus ve Mısır’dan bölgeye gelen seyahat acentesi temsilcileri Gümüşhane’yi gezdi.

Kuzey Afrika turizm acente temsilcileri Gümüşhane’de

DOKA’nın düzenlediği fam trip programı kapsamında bölgeye Kuzey Afrika ülkeleri olan Fas, Cezayir, Tunus ve Mısır’dan Doğu Karadeniz bölgesine gelen seyahat acente temsilcileri Gümüşhane’ye hayran kaldı.

TR Healing Travel Turizm Şirketinden Selami Karabulut ve Mustafa Akgül, Jova Tur firmasından da Haydar Akbulut’un katılımıyla Gümüşhane’nin tarihi ve turistik mekanlarından Torul Kalesi Cam Seyir Terası, tarihi Süleymaniye Mahallesi, Karaca Mağarası, Krom Vadisi, Taşköprü Yaylası ve Santa Harabelerini gezen acente temsilcileri bir gece konakladıkları şehrin coğrafyasına, temiz havasına hayran kaldı.

Gelen ekiple konaklamalı tur bağlantıları yaptıklarını kaydeden TR Healing Travel Turizm firması yöneticisi Gümüşhaneli hemşehrimiz Selami Karabulut, yaz mevsimi için bağlantılar kurduklarını söyledi.

Gümüşhane adına bir şeyler yapmaktan onur duyduklarını ve Gümüşhane turizmi için artık harekete geçme zamanı olduğunu ifade eden Karabulut, “Gelecek yaz caddelerimiz de turistleri inşallah göreceğiz. Eksiklikler noktasında en önemli rotamız Limmi -Karaca yolunun ivedilikle yapılması ve turizm rotalarında adrenalin sporları ve zipline yapılması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

Son yıllarda Karadeniz bölgesinde turizm sektörünün yükselen yıldızlardan birisi olduğunu belirten Karabulut, “Orta Doğu’daki turizm firmalarının DOKA işbirliğiyle bölgemize yaptıkları ziyaretlerde eşlik ettik. TR Healing Travel Turizm Şirketi olarak sağlık turizmi ve gezi turizminde faaliyet gösteriyoruz. Bu ziyaretleri son derece önemsiyoruz. Gümüşhaneli bir firma olmamız nedeniyle de bölgemize, şehrimize gelecek olan misafirlerin sayısını artırmak, turizm pastasından hak ettiği değeri ve payı alması için çaba gösteriyoruz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarımızın neticesinde olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bunu daha da ileriye taşımak için gayret gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER