Laminant yüklü TIR dereye yuvarlandı: 1 yaralı

Gümüşhane’de kontrolden çıkarak yaklaşık 50 metre mesafeden dere yatağına yuvarlanan laminant yüklü TIR hurdaya dönerken sürücüsü yaralandı.

Laminant yüklü TIR dereye yuvarlandı: 1 yaralı

Edinilen bilgiye göre Azerbaycan uyruklu Elman Yağubov yönetimindeki LU693 EE plakalı laminant yüklü TIR, Şiran-İkisu karayolu üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dere yatağına yuvarlandı.

Tersun dağı zirvesini aştıktan sonra Torul istikametine ilerleyen TIR, Kocadal köyü Genek Mevkiinde kontrolden çıkarak yaklaşık 50 metre mesafeden dereye yuvarlandı.

Kazada hurdaya dönen TIR’ın kasasındaki laminantlar çevreye dağılırken sürücü Yağubov hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Yağubov, Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Oktay YILDIZ
Oktay YILDIZ - 1 yıl Önce

Allah rahmet eylesin. Bu önemli bir haber ama ciddi eksiklikleri ile: Bu haber şöyle olmalıydı. KÖYDE TELEFON ÇEKMEDİĞİ, KABLOLU TELEFON HATLARI DA 4 YILDIR ARIZALI OLDUĞU İÇİN KAZA YAPAN TIR ŞÖFÖRÜ 5 SAAT AMBULANS BEKLEDİ ve vefat etti. gecen yaz gazetelerde çıkan ve bu haber sitesinde de yapılan haberde bu köy dumanla iletişimini sağlıyor, denilmişti. Duman işe yaramıyor işte. Aynı noktada ikinci ölümlü kaza.

İhsan YILDIZ
İhsan YILDIZ - 1 yıl Önce

Kaza olan bölge gözden geçirilmeli cep telefonları çalışır hale getirilmi. Hala dumanla iletişim kurulmaya çalışılıyor. Burası başka bir ülke toprağı mı? Yetkilileri göreve davet ediyorum.

SIRADAKİ HABER