Ara
Gümüşhane
Kapalı
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
39,2463 %0.36
44,6263 %0.01
4.171,51 % -0,01
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Limni Gölü Arap Turistlerin Mekanı Oldu

Limni Gölü Arap Turistlerin Mekanı Oldu

Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Zigana köyü sınırları içerisinde yer alan Limni Gölü, son dönemde Doğu Karadeniz’i mesken tutan Arap turistlerin de gözde mekanlarından birisi oldu.

616
Gösterim
Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Zigana köyü sınırları içerisinde yer alan Limni Gölü, son dönemde Doğu Karadeniz’i mesken tutan Arap turistlerin de gözde mekanlarından birisi oldu.

Denizden 2 bin 24 metrelik yüksekliği, doğal gölü, ormanları, bitki örtüsü ve eşsiz havasıyla yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği Limni Gölünü, 2013 yılında yaklaşık 10 bin kişi ziyaret etti.

Limni Gölü Tabiat Parkı sınırları içerisinde yer alan gölün etrafına konaklama amaçlı yapılan kır evleriyle birlikte ilginin daha da artması beklenirken, sadece gezmek ve görmek için bölgeye gelen 10 bin kişinin tamamlanmak üzere olan kır evleriyle birlikte konaklamak için de bölgeye gelmesi ve ziyaretçi sayısının da artması bekleniyor.

Tesis işletmecisi Murat Eroğlu, doğa harikası Limni gölüne binbir çeşit güzelliğini görmek için özellikle hafta sonları yoğun talep olduğunu belirterek, bir hafta sonunda bazı günler yaklaşık 2 bin yerli turist ağırladıklarını söyledi.

Son dönemde Doğu Karadeniz bölgesine gelen Arap turistlerin de bölgeyi sık sık ziyaret ettiğini hatırlatan Eroğlu, “Karadeniz’e gelen Arap turistlerin yüzde 90'ı Limni Gölüne de geliyor. Dinlenmek için, şehrin stresini atmak için, doğada vakit geçirmek için, ailenizle, eşinizle dostunuzla huzurlu bir gün geçirmek istiyorsanız buraya gelin.” dedi.
Limni Gölü Arap Turistlerin Mekanı Oldu 1
1 / 7
Limni Gölü Arap Turistlerin Mekanı Oldu 2
2 / 7
Limni Gölü Arap Turistlerin Mekanı Oldu 3
3 / 7
Limni Gölü Arap Turistlerin Mekanı Oldu 4
4 / 7
Limni Gölü Arap Turistlerin Mekanı Oldu 5
5 / 7
Limni Gölü Arap Turistlerin Mekanı Oldu 6
6 / 7
Limni Gölü Arap Turistlerin Mekanı Oldu 7
7 / 7
Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *