Meclisin ekim toplantıları sona erdi

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin geçtiğimiz pazartesi günü başlayan Ekim ayı toplantıları bugün yapılan oturumla sona erdi.

Meclisin ekim toplantıları sona erdi

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu başkanlığında yapılan toplantıda geçtiğimiz ay Plan-Bütçe, İmar- Bayındırlık ve Tarım Hizmetleri Komisyonlarına havale edilen İl Özel İdaresi’nin 2024 ve izleyen 2 yılı için İl Özel İdaresi bütçesinin altyapısını esas alacak şekilde birimler bazında 2024 yılı yatırım programıyla ilgili hazırlanan rapor görüşüldü.

İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı Hüseyin Bedir, hazırladıkları raporu meclis üyelerinin bilgisine sundu.

Komisyon Başkanı Hüseyin Bedir, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Tarım Hizmetleri Müdürlüğüne ait 2024 yılı faaliyetlerini kapsayan teklife göre Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün il genelinde yapacağı çalışmalar için 20 milyon, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğünün yapacağı çalışmalar için 7 milyon 650 bin, Destek Hizmetleri Müdürlüğünün yapacağı çalışmalar için 50 milyon 300 bin, Tarım Hizmetleri Müdürlüğünün çalışmaları için 7 milyon 100 bin lira olarak kabul ettiklerini söyledi. Daha sonra mecliste görüşülen komisyon raporları, ayrı ayrı oylanarak kabul edildi.  

Toplantıda gündemde yer alan İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine ödenek gönderilmesi ile Köse İlçesi Yaylım Köyü sınırları içerisinde bulunan 105 ada 8 nolu parselin imar planı değişikliği konularının görüşülerek karara bağlandığı toplantıda merkez Alemdar Köyü yolunda palye kesim işinin ek yatırım programına alınması hakkında teklif yazı ise görüşülerek Plan- Bütçe ile İmar Bayındırlık Komisyonlarına sevk edildi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER