Mil-Sen ile GÜ arasında Lisansüstü Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı

Manevi İlkeli ve Liyakatli Sendikalar (Mil-Sen) Konfederasyonu kollarına bağlı tüm kamu çalışanlarının mesleki gelişim ve becerilerini artırmak amacıyla ile Gümüşhane Üniversitesi ve Manevi İlkeli ve Liyakatli Sendikalar Konfederasyonu Lisansüstü Eğitim Programları İş Birliği Protokolü” imzalandı.

Mil-Sen ile GÜ arasında Lisansüstü Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı

İmzalanan protokol kapsamında Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Ana Bilim Dallarında Tezsiz Yüksek Lisans programları için kayıt yaptıran Mil-Sen Konfederasyonuna bağlı kamu çalışanları ile, ilgili anabilim dallarında tezsiz yüksek lisans eğitimi için belirtilen ücretin yüzde 25 indirimli olarak ödenmesi kararlaştırıldı.

Protokolle ilgili açıklama yapan Mil-Sen ve Mil-Belediye-Sen Gümüşhane İl Temsilcisi Mustafa Ceylan; “Önce Ahlak ve Maneviyat Düsturu ile çıktığımız bu yolda milli manevi ve ahlaki duygular ile sendikacılık anlayışını sürdürüyoruz. Amacımız sendikacılıkta yeni bir şiar ile ötekileştirmeden çalışmayanı çalıştırmaktır. Gümüşhane Üniversitemiz ile yaptığımız protokol ile birlikte belirlenen Lisansüstü Eğitim programlarından Mil Sen Konfederasyonuna bağlı tüm kamu çalışanlarımız faydalanacaktır. Sahada üyelerimiz ile yaptığımız istişareler sonucu İş kolları ayrımı yapmaksızın özellikle mesleklerinde ilerlemeyi hedefleyen Mil Sen Konfederasyonuna bağlı tüm kamu çalışanlarımızın faydalanacak olmaları ise bizleri ziyadesiyle memnun edecektir. Bu vesile ile yapılan protokolün her iki taraf için hayırlı olmasını diler, Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Fatih Yalçın'a Genel Sekreter Yardımcımız Mehmet Atalay'a, Enstitü Müdürümüz Doç. Dr. Serhat Dağ'a ve emeği geçen tüm Enstitü çalışanlarına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Artık Umut var Mil Sen var diyoruz” dedi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER