Milletvekili Köse’den Gümüşhane’ye 3 müjde

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse, Gümüşhane için 3 önemli müjdeyi açıkladı.

Milletvekili Köse’den Gümüşhane’ye 3 müjde

Milletvekili Köse, yaptığı açıklamada İl Özel İdaresi ve şehir genelindeki belediyeler için önemli müjdeleri kamuoyuyla paylaştı.

İl Özel İdaresi'nin hizmet kapasitesini artırmak ve vatandaşlara daha etkin hizmet sunabilmek amacıyla, İller Bankası’ndan 50 milyon TL’lik bir kredi onaylandığı müjdesini veren Köse, bu krediyle İl Özel İdaresi'ne yeni araçlar kazandırılacağını söyledi.

Alınan araçlarla şehrin ihtiyaçlarına daha hızlı ve verimli bir şekilde cevap verileceğini vurgulayan Köse, “Ayrıca, Enerji Bakanlığı tarafından Gümüşhane'deki belediyeler ve İl Özel İdaresi için 2024 yılı için toplam 1075 ton bitüm hibe edilecek. Bu bitüm, yol yapım ve onarım çalışmalarında kullanılacak ve şehrin altyapısının güçlendirilmesine büyük katkı sağlayacak” dedi.

Gümüşhane’nin 14 kilometrelik şehir geçişinin ihalesinin yarın yapılacağı müjdesini veren Köse, “Bu önemli projenin tasarruf tedbirlerinin engel olmaması için Bakanlık nezdinde yaptığı girişimlerimizin olumlu sonuçlarını oldu. Yarın yapılacak olan ihalesinin ardından ilimizin hem ulaşım altyapısını güçlenecek hem de şehir içi trafiği önemli ölçüde rahatlayacak.” diye konuştu.

Milletvekili Köse, bu gelişmelerin Gümüşhane’nin geleceği açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, şunları söyledi: “Şehrin kalkınması adına yapılan bu yatırımlar, Gümüşhane’yi daha modern ve yaşanabilir bir şehir haline getirecek. 50 milyon TL'lik araç alımı kredisi, 14 kilometrelik şehir geçişi projesi ve 1075 ton bitüm hibesi sadece şehrimizin fiziki altyapısını güçlendirmekle kalmayacak, aynı zamanda Gümüşhane'de yaşayan vatandaşlarımızın günlük yaşam kalitesini de artıracak. Bu yatırımlar, Gümüşhane'nin hem ekonomik hem de sosyal anlamda büyümesine katkı sağlayacak. Halkımız için daha güvenli yollar, daha hızlı ulaşım ve daha iyi hizmetler sunmayı hedefliyoruz. Gümüşhane, bu projelerle geleceğe emin adımlarla ilerleyecek. Bu projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen başta Bakanlarımız olmak üzere, İl Başkanımıza tüm yetkililere ve çalışanlara teşekkür ediyorum. Gümüşhane için birlikte çalışarak güzel işler başardık ve başarmaya da devam edeceğiz.”
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim TAŞ
İbrahim TAŞ - 3 hafta Önce

Şehrimizin imar ve İnşası için çalışan gayret gösteren herkese teşekkür ederiz. Vekilimize de gayretleri için ayrıca teşekkür ederiz. Allah tüm çalışan, gayret eden herkesten razı olsun. Sağlık ve afiyet versin.

Murat aydın
Murat aydın - 3 hafta Önce

İki şu şiran yolu ecel yolu olmaktan ne zaman cikacak ve bu yol duzergahında yerleşim alanlarına ne gibi tedbir alacaksınız musalla vadisi övey linkten cıkmadımı

Hasan Taş
Hasan Taş - 3 hafta Önce

Gümüşhane için gayret gösteren mücadele veren başta Milletvekili Sayın Celalettin Köse Bey'e teşekkür ediyorum. Gümüşhane hizmete acil ihtiyacı olan bir İldir.Her kim mücadele verirse kendisini kutlarız.

Bir garip gümüşköylü
Bir garip gümüşköylü - 3 hafta Önce

Allah muvaffak eylesin, tebrik ediyorum Gümüşhane nin ve isminizin bu güzel hizmetlerle anılmaya devam etmesi temennileriyle daha nice hizmetlere öncülük etmenizden memnuniyet duyuyorum . Saygılar.

Servet İmamoğlu
Servet İmamoğlu - 3 hafta Önce

Her şey güzel ama bizim köy yolumuz iyi değil daha güzel olursa sevinirim Allah'a Emanet Olunuz Şiran İncedere Köyü

kürtünlü
kürtünlü - 3 hafta Önce

farkını ortaya koyuyor sn vekil. teşekkürler

burak gül
burak gül - 3 hafta Önce

Anjiyonunda müjdesini sayın verkilim vermişti. Yolun açık olsun vekilim

Ünal Tiryakioğlu
Ünal Tiryakioğlu - 3 hafta Önce

Gumuşhane üreten bir şehir olmalı şehrimizin genlerine uygun işletmeler kurulmalı örnek Torul ve Kürtün ormanlarından alınan kerestenin işlenebilmes için ORÜS (orman ürünleri sanayi) kurulmalı.


SIRADAKİ HABER