Milletvekili Küçük’ten selden etkilenen köylere ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, TBMM çalışmalarından fırsat buldukça her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonunu da seçim bölgesinde geçirdi.

Milletvekili Küçük’ten selden etkilenen köylere ziyaret

Milletvekili Küçük, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen sağanak yağışlar sonucu sel felaketinden etkilenen merkeze bağlı Pirahmet Köyü ve Tekke Beldesinde incelemelerde bulunarak burada yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Daha sonra beraberinde MHP İl Başkanı Mete Kaya, MHP Kelkit İlçe Başkanı Şahin Demir, MHP İl Genel Meclis Üyeleri Hayati Azizoğlu, İsmail Şeker, Hasan Çiçek ve MHP yöneticileriyle Kelkit ilçesine bağlı Günbatur köyüne giden Milletvekili Küçük, yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yapılan incelemelerin ardından köy muhtarı ve vatandaşlarla görüşen Milletvekili Küçük, ilk günden itibaren devletin eli olarak her şartta ve durumda vatandaşların yanında olmayı devam ettiklerini belirterek, “Can kaybı haricindeki tüm gidenleri yerine getirebiliriz. Yaralarımızı da en kısa sürede saracağız” dedi.

Milletvekili Küçük, tahrip olan yolların ve dere ıslahlarının yapılması için ilgili kurumları yerinde arayarak biran önce yapılmasını isteyerek vatandaşların daha fazla mağdur olmaması noktasında ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2024, 16:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erdal Doğan
Erdal Doğan - 2 ay Önce

Salyazı unutuldum

SIRADAKİ HABER