Minik yürekler öğretmenlerine en kıymetli hediyeyi aldı

Gümüşhane Aysın Rafet Ataç İlkokulu 2/D sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenlerine hediye almak için topladıkları parayı Türk Kızılay’ı Gümüşhane Şubesi aracılığıyla Filistin‘deki kardeşlerine bağışladı.

Minik yürekler öğretmenlerine en kıymetli hediyeyi aldı

Gümüşhane'nin eğitim ve yardımseverlik anlayışını temsil eden Aysın Rafet Ataç İlkokulu 2/D sınıfı öğrencileri güzel bir dayanışma örneğine imza attı. 

Öğrenciler sınıf öğretmenlerine hediye almak için topladıkları parayı katil İsrail’in yaklaşık 2 aydır Filistin topraklarında soykırım yaptığı kardeşlerine bağışladı.

Türk Kızılay'ı Gümüşhane Şubesi aracılığıyla Filistin'deki ihtiyaç sahibi kardeşlerine ulaştırmak için seferber olan öğrencilerin bu anlamlı davranışı maddi yardımın ötesinde bir dayanışma ve yardımlaşma ruhunu simgeledi.

Minik öğrenciler Filistin'deki kardeşlerine umut olmak ve onlara destek olmak adına duyarlılık göstererek güzellikleri paylaşmanın önemini vurguladı.

Kızılay Gümüşhane Şubesi de öğrencilerini böyle duyarlı şekilde yetişmesinde emeği olan sınıf öğretmeni Önder Oğur’a öğrencileri adına teşekkür belgesi hazırlarken Kızılay Şube Başkanı Ömer Nasuhi Akıncı, öğrencilerin bu kadar duyarlı yetişmesinde emeği olan ailelere ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Duygularını dile getiren sınıf öğretmeni Önder Oğur da “Bu özel günde daha mana yüklü bir hediye olabilir miydi? Zannetmiyorum! Kocaman yürekli öğrencilerim ve velilerim sınıfımız adına Gazze’ye, Filistinli kardeşlerimize Türk Kızılay’ı vasıtasıyla el uzattı. Gönüllere dokunmanın sonsuz hazzını, muallim olmanın gururunu tarifsizce bize yaşattı. Bu duyguyu bize yaşatan Asım’ın nesli olmaya namzet koca yürekli öğrencilerimize ve velilerime, ülkemizin gözbebeği Kızılay’ımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm meslektaşlarımın ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizin, şehit öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER