Mobilyanıza En Uygun Konsol Nasıl Seçilir?

Mobilyanıza en uygun konsol seçimi nasıl olmalı? Yeni nesil konsol modellerinde dikkat çeken detaylar neler? ve daha fazlası bu yazıda.

Mobilyanıza En Uygun Konsol Nasıl Seçilir?

Yaşam alanlarında kullanılan mobilyaların her birinin ayrı bir önemi var.  Ancak bazı mobilyaların evin dekorasyonunda ve genel atmosferinde diğerlerinden daha etkili olduğunu da belirtmek gerekiyor. Bu mobilyalardan biri de konsol modelleridir. Her ne kadar bir kenarda duran ve genelde üzerinde bir ya da birkaç aksesuarın sergilendiği mobilyalar olsa da konsolların evin genel tarzında belirleyici olduğu da aşikar. 

Yeni nesil konsol modelleri bu konuda daha da etkili hale geldi. Çünkü tasarımlar artık çok daha gösterişli bir görünüm sergiliyor. Klasik, modern, country ya da avangarde  ev dekorasyonuna uygun olarak dizayn edilen tasarım seçenekleri klasik anlayıştan çok daha uzak bir forma kavuştu diyebiliriz.  Örneğin konsol modelinin hemen üzerinde yer alan ve duvara asılan aynalar genellikle dikdörtgen formda olurdu. Ancak günümüzde çok daha farklı geometrik şekillerde dizayn edilen aynı modelleri karşımıza çıkıyor. Hatta çift aynalı olarak hazırlanan tasarım seçeneklerini bile görmek mümkün olabiliyor.

Konsollarda Renk Seçenekleri Arttı!

Bir diğer değişim  bu tasarımların geniş bir renk skalasına kavuşması şeklinde oldu. Bundan kısa bir süre öncesine kadar konsol satın almak isteyenlerin karşısına beyaz, siyah ve kahverengi  seçenekleri çıkardı. Ancak günümüzde bu renk tonlarına antrasit, gri, lacivert, bej, krem, ceviz, venge seçenekleri de eklendi ve ortaya çok daha zengin bir seçenek yelpazesi çıktı. Dolayısıyla herkesin kendi zevklerine uygun tercihler yapabilmesi mümkün oluyor.

Yeni nesil tasarımların ihtişamlı bir görünüm sergilemesi de dikkatlerden kaçmıyor. Elbette sade bir görünüm isteyenler için pek çok farklı seçenek mevcut. Ancak genel olarak baktığınızda  çeşitli desenlerle göz alıcı bir görünüm kazandıran konsolların çok daha fazla ilgi gördüğünü de söyleyebiliriz. Bu sayede evin genel havası da değişiyor ve çok daha dinamik bir atmosfer ortaya çıkabiliyor.

Yeni nesil konsolları mercek altına almak isteyenler rotasını hemen Medusahome.com.tr  adresine çevirebilir.  Çünkü en geniş model seçeneği yelpazesinin bu site ziyaretçilerine sunuyor. Aynı zamanda geniş bir renk skalası ve düşük fiyatlarla karşılaşmak da mümkün olduğundan sitenin alışveriş için de ideal bir platform olduğunu söyleyebiliriz.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2020, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER