Off-Road araçları ve motosikletlerle özel çocukların yüzünü güldürdüler

Gümüşhane'de 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen anlamlı bir etkinlikte, özel gereksinimli çocuklar off-road araçlarına ve motosikletlere binerek unutulmaz bir gün yaşadı.

Off-Road araçları ve motosikletlerle özel çocukların yüzünü güldürdüler

Gümüşhane’de 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında farkındalık oluşturan bir etkinlik daha yapıldı. Zorlu off-road parkurları için modifiye edilmiş devasa araçlara ve motosikletlere binen özel çocuklar gönüllerince eğlendi.

Özel gereksinimli çocukları okullarında ziyaret eden kupa avcısı Gümüşhane Off-Road Kulübü Motor ve Doğa Sporları Derneği (GÜMOFF) ve Gümüşhane Motosiklet Kulübü üyeleri özel bireylere eğlenceli anlar yaşattı.

Etkinlikte GÜMOFF Başkanı Recep Şahin, Gümüşhane Motosiklet Kulübü Başkanı İsmail Hakkı Korkut ve her iki kulüp üyeleri özel çocuklara hediyeler verdi, bayrak, şeker ve sticker dağıttı.

Çocukların Sevinci Gözlerinden Okundu

Off-road için modifiye edilmiş devasa araçlara binen özel çocukların sevinçleri gözlerinden okunurken araçların kornasını çalan çocukların mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Gümüşhane Motosiklet Kulübü ve GÜMOFF üyeleri daha sonra Eskibağlar Mahallesindeki özel eğitim okulunu ziyaret etti.

Aynı şekilde buradaki özel çocukları araçlara ve motosikletlere bindiren her iki kulüp üyeleri anlamlı bir sosyal etkinliğe imza attı.

“Çocuklarımızın gözlerindeki ışıltı, bizim için en büyük hediye”

GÜMOFF Başkanı Recep Şahin, "Çocuklarımızın gözlerindeki ışıltı, bizim için en büyük hediye. Onların yarışları sosyal medyadan takip ettiklerini, Ordu'daki yarışlardan bahsettiklerini biliyoruz. Bu, bizi inanılmaz motive ediyor" dedi. Şahin, herkesin engelli adayı olduğunu hatırlatarak, "Özel çocuklarımızı unutmayalım, onların hayatlarına dokunalım," çağrısında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2024, 19:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER