Saadet gençliği kahvaltıda buluştu

Saadet Partisi (SP) Gümüşhane İl Gençlik Kolları Başkanlığı, parti merkezinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Saadet gençliği kahvaltıda buluştu
Saadet Partisi (SP) Gümüşhane İl Gençlik Kolları Başkanlığı, parti merkezinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Programa Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Hüseyin Duman, İl Başkanı Akın Demir’le birlikte Gençlik Kolları üyeleri ve çok sayıda üniversiteli öğrenci katıldı.

Kahvaltı ile başlayan program akabinde SP Gümüşhane İl Başkanı Akın Demir, yaptığı konuşmada gençlik kollarının Mekke’nin fethinin yıldönümünde bir araya gelmesinden dolayı bahtiyarlık duyduklarını söyledi.

Gençliği kötülüklerden alıkoymak, kurtuluşlarına vesile olmak için çalışan bir hareket olduklarını kaydeden Demir, “Partimizin, davamızın motoru gençliğimizdir.  Bundan sonra bu gençliğimizle Rabbimizin rızası doğrultusunda nice çalışmalar ve buluşmalar mevlam nasip eylesin” dedi.

Saadet Partisi GİK üyesi ve İl Müfettişi Hüseyin Duman ise geleceğin ihyasını,  adil düzeni, emri bil marufu, milli gençliğin çalışması ve gayretiyle olacağının altını çizerek, “Çalışmalarımızı ibadet aşkıyla yapmaktayız. Muhterem Necmettin Erbakan hocamızın emanetini olan bu kutsal davayı ileri götürmenin, İslam coğrafyasında akan kanı durdurmak ve mazlumun ahını dindirmek için Saadet partisine ve siz değerli gençliğimizin azmine çok ihtiyaç vardır” ifadelerini kullandı.

SP Gümüşhane İl Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Şahin de yaptığı açıklamada programa katılan herkese teşekkür ederek, “Önceki gün Anadolu Gençlik Derneğimizin büyük bir heyecanla kutladığı Mekke’nin Fethinin 1385. Yıldönümüyle birlikte oradan aldığımız fetih heyecanı ve feyziyle 2016 yılına, teşkilat çalışmalarımıza hızlı bir şekilde besmeleyi çektik. Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak gerek Üniversitemizde, gerekse bulunduğumuz her ortamda iyinin, güzelin, faydalının ve Hak merkezli bir anlayışın hakimi için çalışacağız. Konserlerle ve yapılan diğer ifsat çalışmaların önüne geçip,  gençliğimizi kurtarmak, iyi olana, güzele çağırmak için bu gençliğimizle büyük bir aşk ve heyecanla bir araya geleceğiz ve çok çalışacağız” diye konuştu.

Program, yapılan teşkilat çalışması ve dualarla sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2016, 22:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER