Sağkan’dan İl Genel Meclisine ziyaret

Gümüşhane İl Genel Meclisi Başkanı Av.Eşre Balki, hayırlı olsun ziyaretine gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Erinç Sağkan’dan TBB’nin geniş katılımlı bir toplantısının ilin tanıtımına katkı sağlaması amacıyla Gümüşhane’de yapılmasını talep etti.

Sağkan’dan İl Genel Meclisine ziyaret

Memleketi Gümüşhane’ye bir dizi ziyaret ve temaslar için gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı (TBB) Av. Erinç Sağkan, Gümüşhane Barosu Başkanı Av. Metin Aslan ve beraberindeki heyetle İl Genel Meclisi Başkanı seçilen Av. Eşref Balki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Meslektaşı olan bir avukatın İl Genel Meclis Başkanı olarak görev almış olmasından mutluluk duyduğunu ifade eden Sağkan, Balki’yi tebrik ederek meclis çalışmalarında başarılar diledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Balki ise Barolar Birliği Başkanı Sağkan’ı mecliste ağırlamaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.

TBB Başkanı Av. Erinç Sağkan’ın, ülkenin hukuk sistemine büyük katkıları olan, adaletin güvencesi olan bir kurumun başkanı olduğunu dile getiren Balki, şunları kaydetti: “Bu manada değerli TBB Başkanı Sayın Sağkan’ın yaptığı ziyaret şehrimiz için kıymetlidir. İlimizin her alanda kalkınmasına ve gelişmesine yönelik çalışmalarımızı kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve tüm vatandaşlarımızla birlikte yapmanın gayreti içerisindeyiz.  İlimizin yararına olan işlerde Barolar Birliğimiz ve onun güçlü bir parçası olan Gümüşhane Baromuz ile dayanışma ve işbirliği içerisinde olacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle, Barolar Birliği Başkanımıza, Gümüşhane Baro Başkanımıza ve heyete nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum.” 

İl Genel Meclis Başkanı Balki, ziyarette, Barolar Birliği’nin yapacağı geniş katılımlı bir toplantının ilin tanıtımına katkı sağlamasını amacıyla Gümüşhane’de yapılmasını talep etti.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan da misafirperverliği dolayısıyla İl Genel Meclisi Başkanı Balki’ye teşekkür ederek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinde Seymenler’in karşıladığını anı anlatan plaket takdim etti.

İl Genel Meclis Başkanı Balki ise Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan’a Gümüşhane’ye özgü ürünler hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER