Sarı adaylığını açıkladı

Gümüşhane Kent Konseyinin pazartesi günü yapılacak olağan seçimli genel kurulu öncesinde adaylığını açıklayan üçüncü isim Elvan Sarı oldu.

Sarı adaylığını açıkladı

Mevcut başkan Rüstem Demirağ ve Adem Varan’ın ardından resmi olarak adaylığını açıklayan üçüncü isim Yüksek Enerji Mühendisi Elvan Sarı oldu.

10 Haziran 2024 tarihinde yapılacak olan Gümüşhane kent konseyinin olağan genel kurulunda kent konseyi başkanlık adaylığını kamuoyuna duyuran Sarı, “Şehrimizin tüm sorun ve çözüm önerilerine hakim bir birey olarak çıkmış olduğum bu yolda şehrimizin her kesiminden oluşan bir yürütme kurulu ile inşallah siz değerli hemşerilerimize daha güzel hizmet konusunda seferber olacağız. Hiçbir siyasi partiye bağlı kalmaksızın kent konseyi yönetmeliği ve yürütme kurulu üyelerinin istişareleri ne bağlı kalarak çalışmalarımızı yürüyeceğim” dedi.

Merkeze bağlı Karamustafa köyünden olan 39 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Sarı, özel bir şirkette Yüksek Enerji Mühendisi olarak görev yapıyor.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bir Misafir
Bir Misafir - 4 hafta Önce

Kent Konseyi bir ilin önemli kaldıracı durumunda, aday olan kişilerin çıtayı daha da yükseltmelerini bekleriz, küresel ısınma ve çevre ile uyumlu yatırım politikalarının izlenmesi mesleki yeterlilik de gerektirmektedir, çevre konusunda var olan tecrübesi ve mesleki yetkinliğine binaen Elvan Sarı kardeşimize fırsat verilmelidir kanaatindeyim, geçmişte yapılan hizmetler için de emeği geçenlere elbette teşekkür ediyoruz.

SIRADAKİ HABER