Şehidin var Gümüşhane

İstanbul Şişli’de düğün sahipleri arasındaki arbedeye müdahale eden Çarşı ve Mahalle Bekçisi Gümüşhaneli hemşehrimiz Oltan Koca, olay sırasında aldığı darbe nedeniyle kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Şehidin var Gümüşhane

Şişli’de geç saate kadar devam eden düğünle ilgili şikayetlerin ardından düğünü sonlandırmak üzere bölgeye sevk edilen Çarşı ve Mahalle Bekçileri ile düğüne katılanlar arasında olay çıktı. 

Taş ve sopalarla bekçilere yönelik saldırı gerçekleşirken ekipler olaya biber gazı ile müdahale etti. Olay yerinde sırtına aldığı darbeyle fenalaşarak hastaneye kaldırılan 2 çocuk babası Kürtünlü hemşehrimiz Bekçi Oltan Koca hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Olayda 4 bekçi ise hafif şekilde yaralandı.

2 çocuk babası şehit Oltan Koca’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Şehit Oltan Koca’nın cenazesi, sabah saatlerinde ailesi ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Adli Tıp Kurumundan alındı.

Şehit Oltan Koca'nın cenazesi saat 14.00'te İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesinde düzenlenecek olan uğurlama töreni sonrasında memleketi Gümüşhane'ye uğurlandı. 

Şehit Çarşı ve Mahalle Bekçisi Oltan Koca’nın cenazesi 22 Ağustos Pazartesi günü öğle namazına müteakip Kürtün Belediyesi önünde kılınacak cenaze namazının ardından Taşlıca köyü Tohtamur mevkisi aile mezarlığında toprağa verilecek.
 

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2022, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER