Selam Filmi Yoğun İlgi Görüyor

Gümüşhane’de 10 Mayıs Cuma akşamı ilk gösterimi yapılan Selam filmi yoğun ilgi görüyor.

Selam Filmi Yoğun İlgi Görüyor
Gümüşhane’de 10 Mayıs Cuma akşamı ilk gösterimi yapılan Selam filmi yoğun ilgi görüyor.

Atatürk Kültür Merkezinde perdelenen filmin ilk seansına Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yurt dışına eğitim hizmetleri için giden fedakar öğretmelerinin Afrika, Afganistan ve Bosna’da yaşadıkları ilginç olayların anlatıldığı,  duygu dolu sahnelerin yer aldığı filmde izleyenler zaman zaman gözyaşlarını tutamadı.

Gümüşhane’de 3. günde 2 bine yakın seyirciye ulaşan filmin Türkiye genelinde ise 2 Milyon seyirciye ulaştığı bildirildi.

Filmi izleyen Gümüşhane Üniversitesi öğrencisi Feyyaz Taşdemir, “Bu film yaşatmak için yaşamaktan vazgeçen insanların filmi, baştan sona bir adanmışlık hikayesi, emeği geçenlerin ellerine sağlık’’ dedi. Üniversite öğrencisi İhsan Gümüş ise "Fedakar insanların Allah’ın selamı ile yola çıkarak yardıma muhtaç insanlara el uzatmak için çektikleri zorlukları ve bu zorluklara nasıl göğüs gerdiklerini anlatan bir film’’ dedi.

Selam filminin Perşembe gününe kadar her gün saat 17.30 ve 20.00 seanslarıyla Atatürk Kültür Merkezinde gösterime devam edeceği bildirildi.
Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2013, 21:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER