Şiran Tapu Kadastro Birimi istiyor

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde vatandaşlar Tapu Kadastro Birimi açılmasını istedi.

Şiran Tapu Kadastro Birimi istiyor
Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde vatandaşlar Tapu Kadastro Birimi açılmasını istedi.

Konuyla ilgili Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’tan destek isteyen Şiranlı vatandaşlar, ilçede Tapu Kadastro biriminin olmamasının kendilerini zor durumda bıraktığını söyledi.

Tapu Kadastro ile ilgili sorunlarını çözmek için diğer ilçelere gitmek zorunda kalan vatandaşlar yemek ve yol giderleri gibi maddi sıkıntıların yanında ulaşımda da sorun yaşıyor.

Şiran için önemli bir eksiklik olan bu sorunun giderilmesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile görüşülmesi için Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş'tan destek beklediklerini ifade eden vatandaşlar, “İlçemizde Tapu Kadastro birimi olmaması bizi zor durumda bırakıyor. Bizim ilçemizin diğer ilçelerden ne farkı var? Nüfus bakımından daha az olan ilçelerde bu birim varken Şiran ilçemizde neden yok? Tapu kadastro ile ilgili işimiz olduğunda Kelkit'e gitmek zorunda kalıyoruz. Şiran’da kadastro ile ilgili bir sorunu çözmek için yaklaşık bir ay bekliyoruz. Bu birimin ilçemize açılması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile görüşülmesini Sayın Milletvekillerimiz Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş'tan istiyoruz ve desteklerini bekliyoruz” dediler.

Haberin Kaynağı: Şiran Gündem Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2015, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER