Şiran’ın TEKNOFEST gururu Barış Can Kılıç oldu

Adana’da 2-6 Ekim tarihleri arasında düzenlenen TEKNOFEST 2024 yarışmasında Pardus Hata Yakalama ve Öneri Yarışmasında Şiran Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesi önemli bir başarıya imza attı.

Şiran’ın TEKNOFEST gururu Barış Can Kılıç oldu

Bilişim Öğretmeni Yurtcan Aydınşakir’in danışmanlığını yaptığı projede okulun öğrencisi Barış Can Kılıç, Türkiye ikincisi oldu.

Öğretmeniyle birlikte Kılıç’a başarı belgesini ve teşekkür hediyesini takdim eden İl Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Gençlerimizin bu tür önemli başarılar elde etmesi, bizleri gururlandırıyor. Eğitimdeki yenilikçi yaklaşımlar ve öğretmenlerimizin rehberliği ile öğrencilerimizin daha da büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyor, öğrencimizin daha nice zaferlere imza atmasını temenni ediyorum” dedi.

Şiran Şehit Teğmen Tuna Kara Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenini bu büyük başarısından dolayı tebrik eden Doğan, TEKNOFEST gibi önemli organizasyonlarda elde edilen başarıların, ülkenin teknolojik geleceğine ışık tutacağına inançlarının tam olduğunu belirterek gelecekte nice başarılara imza atmalarını temenni etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER