Sungurlu’dan Gümüş Atölyesine tam not

Adalet ve Millî Savunma eski Bakanlarından hemşehrimiz Mahmut Oltan Sungurlu'nun eşi Ayfer Sungurlu, şehirden ayrılmadan önce Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Gümüş Atölyesini ziyaret ederek ürünleri inceledi.

Sungurlu’dan Gümüş Atölyesine tam not

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay’la Halk Eğitimi Merkezine giden Sungurlu, el emeği göz nuru yapılan gümüş telkari işlerini çok beğendiğini belirterek sevdikleri için broş, küpe, bileklik ve set satın aldı.

Sungurlu, ürünleri çok beğendiğini belirterek her Gümüşhanelinin hediyelik olarak gümüş ürünleri almasını da tavsiye edip Türkiye’de adını değerli bir madenden alan tek şehir olan Gümüşhane’de gümüşün çok daha iyi bir şekilde tanıtılması gerektiğini söyledi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail HAYAL
İsmail HAYAL - 1 hafta Önce

Bu şehrin ismini aldığı Gümüş başta olmak üzere kilim, dokuma ve benzeri bircok sanatın hayat bulduğu Gümüşhane Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kaliteyi en uygun fiyata bizlere sunmaktadır. Sevdiklerinize hediye almadan önce lütfen Halk Eğitim Merkezine ugrayiniz. Bu haberinden dolayı bu şehrin arşivi Recep Ergin'i tebrik ediyorum.

Bir Misafir
Bir Misafir - 6 gün Önce

Örnek bir davranış örnek bir Hanımefendi.

Coşkun OKUR
Coşkun OKUR - 6 gün Önce

Sayın Ayfer SUNGURLU Hanımefendiye bu güzel duygu ve değerlendirmeleri için çok teşekkür ederiz. Bütün hemşerilerimizin Gümüşhane Halk Eğitimi Merkezine gelmelerini değerli el emeği göz nuru ürünlerimizi görmeleri ve sevdiklerine hediye olarak götürmelerini isteriz.

SIRADAKİ HABER