Takıştır Bijuteri Açıldı

Gümüşhane’de genç girişimciler atakta

Takıştır Bijuteri Açıldı
Gümüşhaneli 2 genç girişimci, Türkiye genelinde 77 ilde bayisi bulunan Takıştır Bijuteri’nin Gümüşhane şubesini açtı.

Atatürk Caddesinde yer alan işletmenin açılışını Belediye Başkanı Mustafa Canlı ve AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen birlikte yaptı.

Gümüşhaneli genç girişimciler Serkan Tanguroğlu ve Zeki Köksal tarafından açılan işletmeyi aynı gün Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün de ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Her hafta yenilenen ürünleri ile Türkiye’de bijuteri sektörünün önde gelen isimlerinden olan “Takıştır”  önce kalite ilkesiyle müşteri memnuniyetini sentezleyen ve bol ürün çeşidiyle her zaman yeni ürünler sunmaya çalışan yerli bijuteri firması.

Tasarıma, moda trendlerine, farklı modellere her zaman önem veren Takıştır bünyesinde bulundurduğu modeller sayesinde her zaman sektörde bir adım daha önce olan işletmenin Gümüşhane’de büyük bir açığı kapattığı belirtildi.

Aynı zamanda internetten satış yapılacak olan mağazada en uygun fiyatlar ile her kesim ve her yaşa hitap eden ürünler bulunduğunu ifade eden genç girişimciler Tanguroğlu ve Köksal, “Sevdiklerinize en güzel hediyeyi alabileceğinize inanıyoruz.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2012, 15:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER