Torul’da bir yıllık emekler görücüye çıktı

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde öğretmen ve öğrencilerin bir yıllık emeklerinin yer aldığı resim, geri dönüşüm ve proje etkinlikleri sergisi yapıldı.

Torul’da bir yıllık emekler görücüye çıktı

İlçedeki temel eğitim, din öğretimi, ortaöğretim okulları ile halk eğitimi merkezi öğretmen ve öğrencilerinin 2023-2024 eğitim-öğretim yılı boyunca üzerinde çalıştıkları resim, geri dönüşüm ve proje etkinlikleri sergisi Belediye Başkanlı binası önünde açıldı.

Torul Kaymakamı Muhammet Kılıçaslan, Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Zengin ile öğrenci ve öğretmenlerle açılışı yapılan sergide görsel sanatlar öğretmenleri, teknoloji tasım öğretmenleri ve bilişim öğretmenlerinin rehberliğinde öğrencilerin hazırladıkları resimler, projeler ile fen bilimleri öğretmenleri rehberliğinde hazırlanan geri dönüşüm ürünleri sergilendi. Sergide ayrıca güzel sanatlar liseleri ve güzel sanatlar fakültelerine hazırlık yapan öğrenciler ile halk eğitimi merkezinde çalışan usta öğreticilerin eserlerinden örnekler de sergilendi.

Serginin açılışında konuşan Kaymakam Kılıçasalan, serginin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve yöneticiler ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederek, başarıların artarak devam etmesini ve karne heyecanı yaşayacak tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileklerinde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Eyyüp Zengin ise konuşmasında “Öğrenci ve öğretmenlerimizin velilerimizin destekleriyle eğitim öğretim yılı boyunca tasarlayıp ürün haline getirdikleri eserleri bugün ilçe halkımızın beğenisine sunmanın gururu içerisinde olduklarını, sergide sunulan ürünlerin hazırlanmasında emek harcayan tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz ile bu alanda serginin hazırlanmasında emek harcayan tüm öğretmen, öğrenci, yöneticilerime teşekkür ediyorum. Bizlere eğitim öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde destek olan Kaymakamımız Sayın Muhammet Kılıçaslan'a, Belediye Başkanı Evren evrim Özdemir'e, tüm paydaş kuruluşlarımıza, okul/kurum yöneticilerime, öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah dolu dolu geçirdiğimiz bu öğretim yılındaki etkinlik ve faaliyetlerimizi 2024-2025 eğitim öğretim yılında daha da geliştirerek tüm arkadaşlarımızla ilçemize, ilimize ve ülkemize hizmete devam edeceğiz” dedi.

Öğretmen ve öğrencilerin bir yıllık emeklerinin sergilendiği ve vatandaşlar tarafından büyük beğeni gören sergiye Kaymakam Muhammet Kılıçaslan, Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Zengin, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Canlı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Abdullah Yılmaz, kurum amirleri, il genel meclis üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, okul/kurum müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER