Torul’da sınava girecek öğrenciler piknikte stres attı

Gümüşhane’nin Torul ilçesindeki okullardan bu yıl mezun olacak ve LGS ile YGS sınavlarına girecek olan öğrenci ve öğretmenlere sınav öncesi moral pikniği düzenlendi.

Torul’da sınava girecek öğrenciler piknikte stres attı

Torul Kaymakamı Muhammet Kılıçaslan’ın da katıldığı piknik Soğuksu Mahallesi Çayırlar Mesire alanında gerçekleştirildi. Piknikte öğrenci ve öğretmenler keyifli anlar yaşadı.

Pikniğe katılan öğrenciler öğretmenleriyle birlikte gönüllerince eğlenirken gün boyunca mesire alanını şenlik yerine çeviren öğrenciler kendi aralarında çeşitli oyunlar oynadı, yarışmalar düzenlendi. Öğrenci ve öğretmenleri spor müsabakaları da düzenleyip bol bol horon oynayıp halay çekti.

Piknikte öğrencilerle bir araya gelerek sınav öncesi moral veren Kaymakam Muhammet Kılıçaslan, 2 Haziran 2024 Pazar günü sınava girecek olan 8. sınıf öğrencileriyle 8-9 Haziran 2024 Cumartesi ve Pazar günleri TYT ve AYT sınavına girecek olan 12. sınıf öğrencilerine başarı dileklerinde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Zengin de mezun olan öğrencilerin eğitim öğretim gördükleri dönemlerde yaşamış oldukları güzel anılarına bir yenisini daha eklemek amacıyla mezuniyet pikniği düzenlediklerini, şartlar uygun olduğunda bu tür faaliyetleri gerçekleştirmeye çalıştıklarını ve öğrencilerin motivasyonunu artırıcı faaliyetlere her zaman önem verdiklerini belirterek, “Bu tür faaliyetlerin her yıl tekrarını gerçekleştirerek öğrenci ve öğretmenlerimizin morallerini en yüksek seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Pikniğin hazırlanmasında emek harcayan tüm personellerimize, okul yöneticilerimize ve öğretmenlerimiz ile bizlere destek olan başta Sayın Kaymakamımız Muhammet Kılıçaslan'a ve diğer kurum yöneticilerime ve personellerine; piknik alanında destek sağlayan belediyemize ve orman işletme müdürlüğümüze, öğrencilerimizin piknik alanına taşınmasına destek olan Torul Karaca Minibüs Kooperatifine, taşıma şoförlerimize teşekkür ederiz” dedi.

Etkinliğine Kaymakam Kılıçaslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Zengin’in yanısıra İlçe Emniyet Amiri Muhammet Canlı, Orman İşletme Müdürü Adem Karabina, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Abdullah Yılmaz, İlçe Özel İdare Müdürü Mahmut Şahinöz, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Tayfun Öztürk, İlçe Tapu Müdürü Ali Karabulut, şube müdürü İshak Ergün, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER