Türk Kamu-Sen yeni yuvasında

Türkiye Kamu-Sen Gümüşhane İl Başkanlığı düzenlenen açılış töreniyle yeni yuvasına kavuştu.

Türk Kamu-Sen yeni yuvasında

Türk Eğitim-Sen, Türk Sağlık-Sen ve Türk- Büro-Sen genel merkezleri tarafından Gümüşhane Kamu- Sen’e tahsis edilen hizmet binası Karaer Mahallesi Cami Sokakta düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer ve MHP kadrolarının yanı sıra Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı Nebi Yay, Türk Büro-Sen Genel Başkan Yardımcısı Özkan Ulupınar, Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kenan Karaçam, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Erhan Bayram ve bu sendikaların Gümüşhane İl temsilcileri katıldı. 

“Millete hizmet etmek görevlerin en şereflisidir”

Açılışta konuşan MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, 12 Eylül’ün Türk milliyetçilerine diz çöktürmek ve teslim almak için düzenlenen küresel bir tezgah olduğunu belirterek, “Çok şükür o günleri Türk milliyetçileri el birliği ile aştı. Ancak Türk milliyetçilerine kurulan tezgahlar bitmedi bitmeyecek de. Fakat biz her şeye rağmen ayaktayız ve büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. Ta ki dünyada Türk söz sahibi olana kadar. Çünkü bizim şehitlerimize sözümüz var. Bizim Mustafa Kemal Atatürk’ten sonra mutlaka ama mutlaka onun özlediği ve hayal ettiği büyük Türkiye’yi kurma sözümüz var. Bu sendikada da emeği geçen bütün arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Mustafa Fevzi Akçay başkanımıza da ayrı parantez açmak istiyorum. Uzun yıllardır başkanlığımız yapıyor. Allah başkanımızdan ve arkadaşlarımızdan razı olsun. İnşallah bundan sonra omuz omuza partide, sendikada ve belediyede bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Çünkü bu millete hizmet etmek görevlerin en şereflisidir. Ben sendikamızdan emeği olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“20 yıl önce biz bunu hayal bile edemezdik”

Kamu-Sen ve bağlı sendikalara hayırlı olsun dileklerini ileten Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer de konuşmasında “Bugün Gümüşhane’de gerçekten tarihi bir güne şahitlik ediyoruz. Birkaç kişiyle bu hareket yol aldı. Rahmetli babam da ülkücü memurların Gümüşhane’deki temsilcisiydi. Çok güzel anılarla o günleri buralara kadar taşıdık. Bugün sendikamız yeni bir bina almış. 20 yıl önce biz bunu hayal bile edemezdik. Geldiğimiz nokta işte burası. Bizler günlük hesaplar içinde değil sendikal faaliyetlerin yanı sıra önce ülkem ve milletim deyip, devletimizin temel dinamiklerine zarar vermeyecek ama memurumuzun ve işçimizin haklarını en iyi şekilde savunup koruyan bir hareketiz onun için uzun boyluyuz. Bu sebepten uzun yıllar var olduk ve var olacağız. Bu vesile ile sendikamıza ve yeni binamıza emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

“Çok mutlu ve gururluyum”

MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya ise “Başta Mustafa Başkanımız ve diğer sendika başkanlarımız olmak üzere sendika binamızın alınması için çok gayretliydiler. Tüm sendikalarımızın genel merkezlerine ve genel başkanlarına teşekkür ediyorum bizi böyle bir binaya kavuşturduğu için. Ben çok mutlu ve gururluyum. Hepinizden Allah razı olsun. Birliğimiz daim olsun. Yeni binamızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmasında söz alan Gümüşhane Kamu-Sen İl Başkanı Mustafa Fevzi Akçay ise konuşmasında binanın hayırlı olmasını diledi.

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendika temsilcilerinin ve yerel yöneticilerin açılış konuşmalarının ardından Türk Diyanet Vakıf-Sen Gümüşhane İl Başkanı Köksal Sevim’in dua okuması ile kurdele kesilmesinin akabinde son buldu. Daha sonra katılımcılar Gümüşhane Kamu-Sen’in yeni hizmet binasını gezdi.

Haber: Zeynep KAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER