Türk Sağlık-Sen şubeleşti

Gümüşhane’de bugüne kadar temsilcilik olarak faaliyet yürüten Türkiye Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Kamu Görevlileri Sendikası (Türk Sağlık-Sen) 400 üye sayısını geçince şube statüsüne kavuştu.

Türk Sağlık-Sen şubeleşti

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci imzasıyla yapılan atamayla birlikte Gümüşhane il sınırları içerisinde sağlık ve sosyal hizmet koluna giren kurum ve kuruluşlarda sendika genel merkezine bağlı olarak faaliyet göstermek üzere Gümüşhane Şubesinin kurulumu gerçekleşti.

Türk Sağlık-Sen Gümüşhane Şubesi Yönetim Kurulu üyeliklerine de Kürşad Ciğerci, Osman Akyüz, Selçuk Parıltan, Kadir Can Hamzaoğlu, Zekai Sağır, Ali Doğan ve Burak Çetin atandı.

Şube kurulması kararının ardından bir teşekkür mesajı yayımlayan Türk Sağlık-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Kürşad Ciğerci, temsilcilik olarak faaliyet yürütürken 400 üye sayısını tamamlayarak Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanununun 18. maddesi gereği şube olmaya hak kazandıklarını hatırlattı.

Mesajında önceki dönem Türk Sağlık-Sen İl Temsilcisi merhum Lokman Yakut'a verdikleri şubelik sözünü yerine getirmenin haklı gururunu yaşadıklarını kaydeden Ciğerci, “Sendikacılığı abilerimizin izinden yalan söylemeden, dosdoğru, riyasız, çıkarsız ve menfaat beklemeden yapmaya çalıştık ve böyle devam edeceğiz. Asıl görevimizin bundan sonra başladığının bilincindeyiz. Sendikamızın Genel Başkanı sayın Önder Kahveci beyin tabiriyle önce ülkem sonra ilkem anlayışıyla ayırım yapmadan tüm personellerimizin daha iyi şartlarda haksızlığa uğramadan çalışabilmesi için gayret göstereceğiz. Bundan sonraki süreçte sosyal medya, yerel medya ve sendikamızın avukatlık hizmetleri dahil tüm argümanlarla personellerimizin yanında olduğumuzu beyan ediyoruz. Türk Sağlık Sen olarak haklı davamıza gönül vermiş abilerime, ablalarıma, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Beraberce gecesini gündüzüne katan kıymetli kardeşlerim yönetim kurulu arkadaşlarıma, üye olan, olmayan, gönülden destek veren tüm arkadaşlarımıza da teşekkürü borç bilirim. Yükümüzün daha da arttığını biliyoruz. Daha çok çalışacağız, daha çok emek vereceğiz. Hepimize hayırlı olsun. Allah’ım bizleri mahcup etmesin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2024, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER