TÜRMOB yeni yuvasında

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Gümüşhane-Bayburt Bölge Odası yeni yuvasına kavuştu.

TÜRMOB yeni yuvasında
HABERİN GALERİSİ
TÜRMOB yeni yuvasında

TÜRMOB yeni yuvasında

Karaer mahallesinde bulunan yeni hizmet binasının açılış törenine Vali Kamuran Taşbilek, Belediye Başkanı Ercan Çimen, TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, GTSO Başkanı İsmail Akçay ve Türkiye’nin pek çok noktasından TÜRMOB oda başkanları katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okumasıyla başlayan törende konuşmalarının ardından TÜRMOB Gümüşhane-Bayburt Bölge Oda Başkanı Hüseyin Özdemir diğer oda başkanlarına plaketlerini takdim tek tek etti. Tören protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesi ve çiçek takdimi ile son buldu.

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek burada yaptığı konuşmada hayırlı olması temennisinde bulunarak “İlimize hayırlar getirmesini diliyorum büyük bir eksiklikti iyi bir hizmete vesile oldular. Bölge Başkanımıza ve tüm meslek camiasına teşekkür ediyorum” dedi

“Muhasebe ne kadar iyi olursa şirketler o kadar çok başarılı olur”

Gümüşhane ve Bayburt’un bütünlüğünü vurgulayan Belediye Başkanı Ercan Çimen ise “Gümüşhane-Bayburt iki il ama bir odası var. Bizim son 10 yıldır bir söylemimiz var Türkiye 81 ildir Gümüşhane-Bayburt tek ildir ve biz bundan şeref duyuyoruz. İnşallah Bayburtlu hemşehrilerimiz ile bu tür ortaklıklara devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki sene havalimanımız açılırken de aynı şekilde yine Bayburt-Gümüşhane havalimanımız hayırlı olsun diyeceğiz. Ben de sizler gibi mali müşavirim ve ailemizde bu meslekten 10’nun üzerinde insan var. Onun için burası bize çok yabancı değil. Umarım hayırlı olur, yeni hizmetler yaparsınız. Ülkemiz ve ilimiz ekonomisine en küçük beldesine kadar hizmet veriyorsunuz. Muhasebe ne kadar iyi olursa şirketler o kadar çok başarılı olur” ifadelerine yer verdi.

“İki vilayet bir odayız”

Açılışa katılan Türkiye'nin pek çok noktasından gelen TÜRMOB oda başkanlarına ve diğer katılımcılara teşekkür eden TÜRMOB Gümüşhane-Bayburt Bölge Odası Başkanı Hüseyin Özdemir de “İki devlet bir millet sözünden yola çıkarak biz de iki vilayet bir odayız. Bilindiği üzere Gümüşhane ve Bayburt Bölge Odamızın toplamda 56 üyesi var. Bunun 13’ü Bayburt’ta çalışan aktif mali müşavirlerimiz, 22’si çalışmayan olup diğer 22 tanesi de Gümüşhane'de çalışan mali müşavirlerimizle hizmet veriyoruz. Mali müşavirlerimiz toplumun önünde bu işleri yapan, bu işlerin baş mimarı olan, hem Sosyal Güvenlik Kurumunu hem Defterdarlığımızdaki GİB kurumumuzun hem de iş kolu tarafından da destekleyici olan kurumların alt yapısının birebir mimarlarıdır ve o mimarlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Ülkemizin mali yapısına mali müşavirler değer katmakta”

Geçtiğimiz günlerde Mersin TÜRMOB yeni oda hizmet binasının açılışını gerçekleştirdiklerini ve bugün Gümüşhane’de olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek hafta sonu Şanlıurfa’da bir yeni oda hizmet binası açılışını daha gerçekleştireceklerinin müjdesini veren TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu ise “Türkiye’de yaklaşık 20 bin stajyerimizle birlikte ekonominin kayıt altına alınması, raporlanması, denetiminin gerçekleştirilmesi, kamu finansmanının herhangi bir kesintiye uğramaksızın sağlanması, sigorta bildirgelerinin ve sigorta işlemlerinin yapılması konusunda tüm gücüyle çalışmakta. Ülkemizin mali yapısına mali müşavirler değer katmakta ve katma değer üretmekteler. Bugün burada mutlu ve onurlu bir günü hep birlikte yaşıyoruz. İstanbul’dan Erzurum’a kadar ülkenin dört bir yanından olumsuz hava koşullarına rağmen oda başkanlarımız ve değerli meslektaşlarımız burada bu güzel ve onurlu günü hep birlikte yaşıyoruz. Bizim temel misyonlarımızdan biri Türkiye’deki tüm odalarımızın yeni hizmet binalarına kavuşturulması. Yeni oda hizmet binamız hayırlı olsun” diye konuştu.

Haber: Zeynep Kaya

Haberin Kaynağı: Kuşakkaya Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER