Uçan’a yeni görev

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü hemşerimiz Dr. Abdullah Uçan, Muğla Turizm Çevre Vakfı (MUÇEV) Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

Uçan’a yeni görev

Aynı zamanda Gümüşhaneli Teknik Meslek Mensupları Derneği (GÜM-TEK) Danışma Kurulu Üyesi olan Uçan’ın seçiminin ardından açıklama yapan GÜM-TEK Başkanı Yüksek İnşaat Mühendisi Tuncay Akçay, hayırlı olsun temennisinde bulunduç

Akçay, “Birçok kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan çok sayıda hemşeri bürokratımız bulunmakta olup, hepsi de alanlarında uzman, liyakat sahibi, memleketimizin önemli değerleridirler. Bu isimlerden biri de Sn. Dr. H. Abdullah Uçan Genel Müdürümüzdür. Akademik personel olarak araştırma görevliliği ile başlayan meslek hayatına, büyükşehir ve ilçe belediyeleri başta olmak üzere yerel yönetimlerdeki Başkan Yardımcılığı, Bakanlıklarda Genel Müdür Yardımcılığı, Genel Müdürlük görevine kadar görev aldığı her sorumluluğu hakkıyla yerine getirmiş liyakat sahibi bir meslek büyüğümüzdür. Genel Müdürlüğündeki başarılı çalışmalarının yanı sıra, MUÇEV Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de layıkıyla yapacağından şüphemiz yoktur. Bizler Gümüşhaneli Teknik Meslek Mensupları olarak Genel Müdürümüzün her zaman destekçisiyiz. Kendisiyle gurur duyuyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim Bulut
İbrahim Bulut - 1 ay Önce

Allah hayırlı mübarek etsin yolunuz açık olsun inşAllah

Cevdet Uçan
Cevdet Uçan - 1 ay Önce

Değerli Yeğenim; yeni görevinizde başarılar diliyor, kutluyorum. İzmir'den sevgilerimle.

SIRADAKİ HABER