“Uğrunda Bir Ömür”ün 2.baskısı çıktı

Gazeteci yazar Yusuf Sadık tarafından kaleme alınan ve her eğitimci için adeta cep kitabı niteliğinde olan "Uğrunda bir ömür" adlı eser ikinci baskısını yaptı.

“Uğrunda Bir Ömür”ün 2.baskısı çıktı

2022 yılında yayınlanarak okuyucularla buluşan eserin kısa sürede bitmesi üzerine bu kez yeni eklentileriyle 500 adet olarak gerçekleştirilen 2. baskısı tekrardan okuyucuların hizmetine sunuldu.

Yazar Sadık, 160 sayfa olan bu eserinde 82 yıllık yaşam öyküsü sürecinde önemli hatıralarıyla ekonomik, kültürel ve sosyal olayları dile getirirken önemli olan eğitim-öğretim konusunu açmazlarıyla birlikte ön plana çıkararak yaptığı uygulamalar ve etkinlikleri de gözler önüne sermeyi ihmal etmedi.

Deneyimli eğitimci hemşerimiz Sadık, bilindiği üzere birkaç eser daha kaleme alarak okuyucularla buluşturmuş, bu uğraşını Demokrat Gümüşhane Gazetesindeki yöneticiliğiyle sürdürmeye devam ederken yerel ve yaygın basında çıkan haber ve makalelere de akılcı bir yöntemle eleştiriler yöneltmeye devam ediyor.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail HAYAL
İsmail HAYAL - 3 hafta Önce

Değerli Hocam Yusuf Sadık bu şehrin hafızalarından biridir. Hatıraları adeta birer tarihi vesika gibidir. Tebrik ediyorum.

yusuf sadık  eğitimci yazar- gZETECİ ELİEŞTİRMEN
yusuf sadık eğitimci yazar- gZETECİ ELİEŞTİRMEN - 3 hafta Önce

İsmail hocam.. teşekkür ederim.
ne diyelim."Altının değerini sarraf bilişr"

SIRADAKİ HABER