Ülkü Ocakları 5,7 ton deri topladı

Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nın "Sevabı ocağınıza, derisi ocağımıza" sloganıyla başlattığı kurban derisi toplama kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi ve 5,7 ton deri toplandı.

Ülkü Ocakları 5,7 ton deri topladı

Kampanya kapsamında bayram namazının ardından Ülkü Ocakları teşkilatı mensupları mezbahaneye giderek stantları kurdu.

Gümüşhane halkının büyük bir özveriyle kendilerine ulaşarak derilerini ilettiklerini kaydeden Ülkü Ocakları İl Başkanı Sadık Coşkun, “Bayrağımızı, rengimizi gören herkes derimiz sizindir buyurun alın deyip bizlere verdi. Diğer ekiplerimiz ise köylere gitti. Köylerde teşkilatımızı görenler de derilerini bizlere ulaştırdılar.2 günlük deri toplama kampanyasında 5 bin 756 kilogram deri topladık. Topladığımız derileri yaz tatili boyunca kutlu ocağımızda sosyal, kültürel faaliyet, eğitim ve dini bilgiler vermede kullanacağız. İhtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimize de burs imkanı sunacağız” dedi.

Kampanya süresinde kendilerini yalnız bırakmayan Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, MHP İl Başkanı Mete Kaya, Merkez ilçe başkanı Nuh Alparslan Durdu, KAÇEP Başkanı Leyla Bostancı, Gümüşhane Belediye Başkan yardımcı Orhan Mazman, il genel meclisi üyelerine, Belediye meclis üyelerine, ilçe ve belde belediye başkanlarına, teşkilat yöneticilerine ve Gümüşhane halkına teşekkür eden Coşkun, Ülkü Ocakları Gümüşhane il başkanlığı olarak üzerimize düşenin fazlasını yapacağız. Türk gençliğinin her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER