Ülkü Ocakları çocukları sevindirdi

Gümüşhane’de yaptığı etkinliklerle çocukların gönüllerinde ayrı bir yeri olan Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, son etkinliğinde çocuklara film izletti, yüz boyama yaptı.

Ülkü Ocakları çocukları sevindirdi

Şehit Cengiz Baktemur Ortaöğretim Yaz Gelişim Programı kapsamında düzenlenen etkinlik kapsamında ilk olarak Fatih parkında kurulan stantta çocuklara yüz boyama etkinliği düzenlendi ve sonrasında çocuklar için açık hava filim gösterimi yapıldı.

TRT yapımı olan ve izlenme rakorları kıran “Rafadan Tayfa Göbeklitepe” filmini izleyen çocuklara patlamış mısır da ikram edildi.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Sadık Coşkun, çocuklarla güzel vakit geçirdiklerini belirterek yoğun ilgi gösteren çocuklara ve ailelerine teşekkür etti.

Coşkun, “Hem aileler hem de çocukların mutlulukları bizleri daha çok mutlu etti. Film gösterimi esnasında çocuklara patlamış mısır ikram ettik. Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı olarak bu gibi faaliyetlerimize devam edeceğiz. Türk gençliği bizlere bizlerde sizlere emanetiz. Gönüllere girdik girmeye de devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Muhammed
Muhammed - 2 ay Önce

DÜŞÜNÜN...sokak kopekleri yüzünden çocuklar,yaşlılar ölüyor,sakat kalıyor.Trafik kazaları ölüyor.Salgin hastalıklar yayılıyor.Insanlar sokağa çıkamıyor.. İNSANLAR zarar görürken hatta ölürken tepki vermeyenler sokak köpekleri toplanacak diye ayağa kalktı...yazıklar olsun sizin insanlığınıza..SOKAK KOPEKLERi DERHAL TOPLANSİN..artık bıktık...

SIRADAKİ HABER