Ülkü Ocakları unutulmaya yüz tutmuş oyunları yeniden canlandırdı

Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı, Şehit Cengiz Baktemur Ortaöğretim Yaz Gelişim Programı kapsamında çocuklara yönelik unutulmaya yüz tutmuş oyunlar programı düzenledi.

Ülkü Ocakları unutulmaya yüz tutmuş oyunları yeniden canlandırdı

Yaz tatili boyunca çocuklara ve gençlere yönelik çok sayıda etkinlik düzenleyen Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, unutulmaya yüz tutmuş oyunlarla çocukların güzel vakit geçirmesine vesile oldu.

Fatih Parkında düzenlenen etkinlikte mendi kapmaca, körebe, yağ satarım bal satarım, sandalye kapmaca, evet hayır gibi oyunlar oynandı. 

Oyunlarda başarı elde eden çocuklara çeşitli hediyelerin verildiği programda dondurma, şeker, Türk bayrağı, patlamış mısır ve balon dağıtıldı, yüz boyama etkinliği ve canlı müzik etkinliği yapıldı.

Şenlik havasında geçen programın aileler tarafından her hafta sonu yapılmasına dair talep aldıklarını ve ellerinden geldikçe bu tür programlar yapmaya devam edeceklerini kaydeden Ülkü Ocakları İl Başkanı Sadık Coşkun, “Bizleri yalnız bırakmayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, Belediye Başkan Vekili Hamza Karabulut, Belediye Başkan yardımcısı Orhan Mazman, GÜMSAŞ Genel Müdürü Gürhan Yılmaz, Teşkilat mensuplarımıza ve Gümüşhane halkına teşekkür ederim” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER