Uslu'dan yenilikçi dil eğitimi sunumu

Gümüşhane İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Ayşe Uslu, 5-7 Eylül 2024 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Eğitimde Teknoloji, AR-GE ve Kalite Zirvesinde (ETAK 24) sunum gerçekleştirdi. 

Uslu'dan yenilikçi dil eğitimi sunumu

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl beşincisi düzenlenen Uluslararası Eğitimde Teknoloji, AR-GE ve Kalite Zirvesi (ETAK 24), İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirildi.

AR-GE ve kalite konularında uzmanların sunumlarının yanı sıra özel oturumlar, paneller, atölye çalışmaları ve deneyim noktaları gibi faaliyetlerin düzenlendiği programda Gümüşhane İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Ayşe Uslu sunum gerçekleştirdi.

Uslu, "Dil Öğretimindeki Sorunlara Dijital Araçların Kullanımı ile Üretilen Çözümler" başlıklı sunumunda, modern eğitim tekniklerinin dil öğretiminde nasıl fark oluşturduğunu gözler önüne serdi.

Sunumunda dijital araçların dil öğrenimindeki etkinliğini vurgulayan Uslu, bu araçların öğrencilerin dil becerilerini geliştirmede nasıl yeni ufuklar açtığını örneklerle anlattı, eğitimde yenilikçi çözümlere odaklanan sunum, teknolojinin dil öğretiminde ne kadar önemli bir rol oynadığını bir kez daha hatırlattı. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER