Vali Tanrısever Salyazı’da incelemelerde bulundu

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Köse ilçesine bağlı ve nüfus olarak Gümüşhane’nin en kalabalık köyü olan Salyazı köyünde incelemelerde bulundu. 

Vali Tanrısever Salyazı’da incelemelerde bulundu

Köse Kaymakamı Hakan Öznay ve Belediye Başkanı Turgay Kesler’le birlikte Salyazı’ya giden Vali Tanrısever’i burada Danıştay üyesi hemşehrimiz Aydemir Tunç, köy muhtarı ve vatandaşlar karşıladı.

Tekke’nin belde olmasıyla birlikte Gümüşhane’nin en kalabalık köyü olan Salyazı’da Dedeoğulları Köy Konağında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Tanrısever, vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için imkanlar ölçüsünde çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Geçtiğimiz haftalarda meydana gelen sel afetinden etkilenen Salyazı’da teslim aşamasına gelen TOKİ konutları ve diğer sorunları dinleyen Vali Tanrısever, Salyazı’nın tekrar belde statüsü kazanmasının hizmetlerin çeşitliliğinin artırılması noktasında önemli olduğunun altını çizdi. 

Ziyaretle ilgili konuşan Vali Tanrısever, “Salyazı köyümüzde vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onların ihtiyaçlarını ve sorunlarını yerinde dinledik. Devlet olarak, her zaman halkımızın yanındayız ve onların yaşam kalitesini artırmak ve sorunlarının çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız. Köy halkının misafirperverliği için teşekkür ediyorum” dedi. 

Vatandaşların taleplerinin titizlikle takip edileceğini ifade ederek nazik misafirperverlikleri için teşekkür eden Vali Tanrısever, daha sonra beraberindeki heyetle köy içindeki bazı noktalarda incelemelerde bulunduktan sonra köyden ayrıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER