Vali Tanrısever’den Kürtün ziyareti

Geçtiğimiz günlerde Kelkit ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştiren Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, bu kez Kürtün ilçesinde hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Vali Tanrısever’den Kürtün ziyareti

Ziyaret programı kapsamında ilk olarak Kürtün Kaymakamı Okan Dağlı’yı makamında ziyaret ederek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Tanrısever, daha sonra ilçenin yeni belediye başkanı Ahmet Kanat’ı ziyaret etti.

Belediye girişinde Başkan Kanat, Belediye Meclisi üyeleri ve Belediye görevlileri tarafından karşılanan Vali Tanrısever, başkanlık makamında Kürtün ilçe protokolüyle bir araya geldi.

Daha sonra ilçeye bağlı Özkürtün Beldesinde yeniden Belediye Başkanı seçilen Yakup Turgut’u ziyaret eden Vali Tanrısever, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Her iki Belediye Başkanına da güzel ve kalıcı hizmetler yapmasını dileyen Vali Tanrısever, “Hep beraber el ele, gönül gönüle güzel hizmetler yapmayı Rabbim nasip eylesin. Görevlerinizde kolaylıklar diliyorum. Bu süreçte elimizden gelenin en iyisini yaparak halkımıza hizmet götürmek için çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde halkımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak projeleri hayata geçirmek, ilçelerimize ve beldelerimize en iyi hizmetleri sunabilmek adına sizlerin de başarılı çalışmalarıyla bu güzel memleketimizin her köşesine hizmet götürmek istiyoruz” dedi.

Vali Tanrısever, barajlar ve yaylalar şehri Kürtün’de son olarak 2016 yılında bölücü terör örgütü mensuplarının Yaşmaklı Barajında düzenlediği terör saldırısında 41 yaşında şehit olan elektrik teknisyeni Adil Bülbül’ün Kürtün ilçesinde yaşayan ailesini ziyaret etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER