Vali Vekili Bahar Kaya, ODES kahvaltısında çocuklar ve aileleriyle buluştu

Gümüşhane Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Okul Destek Projesi (ODES) kapsamında hizmet verdiği çocuklar ve aileleriyle kahvaltı programında buluştu.

Vali Vekili Bahar Kaya, ODES kahvaltısında çocuklar ve aileleriyle buluştu

Program Vali Vekili Bahar Kaya’nın katılımıyla kentin eski yerleşim yeri olan Süleymaniye Mahallesindeki uygulama otelinde gerçekleştirildi.

Vali Vekili Bahar Kaya, kahvaltı sonrasında çocuklar ve aileleriyle samimi sohbetler gerçekleştirerek, onların duygu, düşünce ve taleplerini dinledi.

Bu tür etkinliklerin, çocukların sosyal ve duygusal gelişimine katkı sağladığını ve ailelerin projeye olan güvenini artırdığını kaydeden Kaya, Süleymaniye'de gerçekleştirilen bu kahvaltı buluşmasının Okul Destek Projesi'nin (ODES) amaçlarına ulaşma yolunda atılmış önemli bir adım olduğunu söyledi.

Kurum yetkilileri de katılım gösteren tüm ailelere, çocuklara ve desteklerini esirgemeyen Vali Vekili, Vali Yardımcısı Bahar Kaya'ya teşekkür ederek, “Birlikte daha güçlü ve başarılı bir geleceğe yürümek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Okul Destek Projesi'nin (ODES) kapsamında daha önce de lise son sınıf öğrencileriyle kent ormanında bir araya gelinerek doğa yürüyüşü yapılmış at binme etkinliği, oyunlar, gündelik hayat beklentilerine yönelik sohbetler edilmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER