Yeni destekleme modeli Kelkit ve Köse’de anlatıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yeniden yapılandırılan tarımsal üretim planlaması ve yeni destekleme modeli Kelkit ve Köse ilçelerinde düzenlenen toplantılarda anlatıldı.

Yeni destekleme modeli Kelkit ve Köse’de anlatıldı

İl Tarım ve Orman Müdürü Dr. Ahmet Mesut Kıraç başkanlığında gerçekleştirilen toplantılara Tarsim yetkilileri, şube müdürleri, ilçe müdürleri, Ziraat Odası Başkanları, muhtarlar, çiftçiler ve teknik personeller katıldı.

Bitkisel ve hayvansal üretime yönelik yeni destekleme modelinin detaylı bir şekilde ele alındığı toplantılarda sunum eşliğinde bilgiler veren Tarım ve Orman Müdürü İl Dr. Ahmet Mesut Kıraç, tarımsal üretim planlamasının önemi ve çiftçilerin bu süreçte nasıl hareket etmeleri gerektiği konularında detaylı bilgiler verdi.

Çiftçilerin planlama dahilinde üretim yapmaları halinde daha fazla destekleme alacaklarını belirten İl Müdürü Kıraç, “Tarım ve Orman Bakanlığı olarak her zaman üreticilerin yanında olduklarını belirterek, üretimin ve üretenin destekleyicisi olduğumuzu bir kez daha vurgulamak isterim. Üreticilerimizle el ele vererek, tarımsal üretimde sürdürülebilirliği sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

Toplantı detaylı bilgilendirmenin ardından, soru-cevap kısmıyla son buldu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER