Yeni Müdür Sünnetçi okul ziyaretlerine devam ediyor

Gümüşhane’ye geçtiğimiz günlerde atanan yeni İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, okul ziyaretleri kapsamında hem okul idarecileri ile görüşüyor hem de okullarda incelemelerde bulunuyor.

Yeni Müdür Sünnetçi okul ziyaretlerine devam ediyor

Şube Müdürü Onur Aydın’la yapılan çalışmaları yerinde görmek, talep, ihtiyaç ve sorunları tespit etmek amacıyla Gümüşhane Lisesi, Mareşal Çakmak Sosyal Bilimler Lisesi ve Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesini ziyaret eden Sünnetçi, okulların fiziki ve eğitim- öğretim durumunu, sınıf, laboratuvar, yemekhane, kantin ve okul bahçesi gibi bölümlerini tek tek gezerek okul müdürleriyle devam eden çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. 

Okul müdürlerinden okul ve okuldaki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, okulda yapılan çalışmalar için okul idarecilerine teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci okul ziyaretleri kapsamında Türk Telekom Fen Lisesi okulunda Yaz döneminde okulda düzenlenen Destekleme ve Yetiştirme Kursları’nı (DYK) ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

11. sınıftan 12. sınıfa geçen öğrencilere Destekleme Yetiştirme Kurslarının verildiği sınıfları da ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerin çalışmalarını yerinde gözlemleme fırsatı bulan Sünnetçi, sınıfları ziyaretinde öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Müdür Sünnetçi, “Bu yaz döneminde düzenlenen Destekleme Yetiştirme Kurslarına merkez ilçede 160, il genelinde ise yaklaşık 443 öğrencimizin devam ediyor. Yaz tatili olmasına karşın özveriyle gelecek yılın hazırlığını yaparak bilgilerini diri tutmayı hedefleyen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, çalışmalarının karşılığını en iyi şekilde alacaklarına inanıyoruz” diyerek çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER